|
Białoruś festywal 2017 |
| Autor |
Wiadomość |
kalinin
weteran mirek@kalinin.pl
Twój sprzęt: Laika Kreos 4012
Nazwa załogi: Kalinka
Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 400/484 Skąd: Jedlińsk k/Radomia
|
Wysłany: 2017-03-20, 15:45
|
|
|
| Smutne to i porzykre, ze tak odczytujesz moje intencje. Moze zaproponujesz cos pozytywnego? |
_________________ Rozum przychodzi z wiekiem, najczęściej jest to wieko trumny. |
|
|
|
 |
Brat
Kombatant

Twój sprzęt: Merc310D/1995, Europa560
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Piwa: 197/928 Skąd: San Escobar
|
Wysłany: 2017-03-20, 15:50
|
|
|
| Roberto napisał/a: |
A tak na marginesie te głupie podpisy pod nickami wprowadzają w błąd. Kolega bogusław jest tylko z nazwy "początkującym forumowiczem" (z uwagi na ilość postów), ale na forum jest już baaardzo długo | 38 postów przez 9 lat ... Rzeczywiście - zaawansowany
Swoją drogą koledzy z Białorusi mają chyba niezły ubaw czytając ten wątek | I tu pełna zgoda. Szczególnie jeśli czytają posty niczego nie wnoszące. |
_________________ Marian
 |
|
|
|
 |
slawwoj
Kombatant
Twój sprzęt: Laika x695 Ford
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sie 2012 Piwa: 141/307 Skąd: Bielsk Podlaski
|
Wysłany: 2017-03-20, 16:03
|
|
|
| Roberto napisał/a: | Hmm... A może chodzi o to, że nie wszyscy chcą być reprezentowani przez kogokolwiek
Przecież nie jedziemy tam jako oficjalna reprezentacja CT Każdy z nas jedzie prywatnie
|
W tej sytuacji to nie powinieneś zakładać koszulki CT ani wywieszać flagi CT o naklejkach nie wspomnę.
Warto też się zastanowić po co uczestniczysz w forum CT.
Nie wiem jak Ty ale MY to jedziemy tam jako Camperteam. I moim zdanie szef NASZEJ grupy jest potrzebny, |
| |
|
|
|
 |
Roberto
weteran

Twój sprzęt: EuraMobil 555 + Jumper H3L3 (w budowie)
Nazwa załogi: techserwis
Pomógł: 8 razy Dołączył: 25 Lip 2013 Piwa: 69/30 Skąd: Elbląg
|
Wysłany: 2017-03-20, 16:43
|
|
|
| kalinin napisał/a: | | Smutne to i porzykre, ze tak odczytujesz moje intencje. Moze zaproponujesz cos pozytywnego? |
Sorry jeśli uraziłem - nie miałem takiego zamiaru. Oczywiście prywatnie absolutnie nie mam nic do kolegi.
Mój post był zwykłym zapytaniem wynikającym z faktu, że na Białoruś wybiera się ponad 100 załóg, a jak wynika z wpisów, kwestią "przywództwa" w jego trakcie lub tego co kto przygotuje (lub nie) interesuje się tylko kilka osób
Nie sądzicie, że o czymś to świadczy |
_________________ pozdrawiam
Robert
PS.
Używajcie polskich znaków !! Jest różnica czy zrobisz komuś ŁASKĘ czy LASKE...
 |
|
|
|
 |
Roberto
weteran

|
Wysłany: 2017-03-20, 16:49
|
|
|
| Brat napisał/a: | | Roberto napisał/a: |
A tak na marginesie te głupie podpisy pod nickami wprowadzają w błąd. Kolega bogusław jest tylko z nazwy "początkującym forumowiczem" (z uwagi na ilość postów), ale na forum jest już baaardzo długo | 38 postów przez 9 lat ... Rzeczywiście - zaawansowany
Swoją drogą koledzy z Białorusi mają chyba niezły ubaw czytając ten wątek | I tu pełna zgoda. Szczególnie jeśli czytają posty niczego nie wnoszące. |
Sądzisz, że jak ktoś ma "weterana" pod nickiem to pozjadał wszystkie rozumy
Ja na to patrzę inaczej - skoro od 9 lat jest na CT to być może w wielu tego typu imprezach brał udział i ma coś ciekawego do powiedzenia.
Dodatkowo biorąc pod uwagę rok urodzenia braku doświadczenia życiowego koledze bogusław odmówić nie można... |
Robert
PS.
 |
|
|
|
 |
gryz3k
Kombatant
Twój sprzęt: Ape 50
Nazwa załogi: gryz3k
Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Wrz 2010 Piwa: 580/322 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2017-03-20, 16:51
|
|
|
Nie do mnie to pytanie, ale odpowiem za siebie.
| slawwoj napisał/a: | | W tej sytuacji to nie powinieneś zakładać koszulki CT ani wywieszać flagi CT o naklejkach nie wspomnę. |
Nie posiadam żadnej z wymienionych więc chyba nie założę ani nie wywieszę.
| slawwoj napisał/a: | Warto też się zastanowić po co uczestniczysz w forum CT.
|
Żeby podyskutować z ludźmi o podobnych zainteresowaniach. Bo jest to forum a nie partia polityczna gdzie trzeba lidera.
| slawwoj napisał/a: | | Nie wiem jak Ty ale MY to jedziemy tam jako Camperteam. |
Sorki ale kto to jest my? |
|
|
|
 |
Roberto
weteran

|
Wysłany: 2017-03-20, 16:59
|
|
|
| slawwoj napisał/a: | | Roberto napisał/a: | Hmm... A może chodzi o to, że nie wszyscy chcą być reprezentowani przez kogokolwiek
Przecież nie jedziemy tam jako oficjalna reprezentacja CT Każdy z nas jedzie prywatnie
|
W tej sytuacji to nie powinieneś zakładać koszulki CT ani wywieszać flagi CT o naklejkach nie wspomnę.
Warto też się zastanowić po co uczestniczysz w forum CT.
Nie wiem jak Ty ale MY to jedziemy tam jako Camperteam. I moim zdanie szef NASZEJ grupy jest potrzebny, |
Wyluzuj i nie mów co powinienem a czego nie powinienem...
Tak jak i wielu innych na forum jestem tu bo lubię poznawać nowych ludzi, dzielić się swoją pasją, w miarę możliwości pomagać innym oraz móc liczyć na pomoc ze strony innych.... ale to nie znaczy, że wszystko musimy robić zawsze razem
Potrzebujesz szefa OK Czy ja Ci bronię |
Robert
PS.
 |
|
|
|
 |
slawwoj
Kombatant
Twój sprzęt: Laika x695 Ford
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sie 2012 Piwa: 141/307 Skąd: Bielsk Podlaski
|
Wysłany: 2017-03-20, 17:11
|
|
|
Mam wrażenie że nadajemy na dwóch różnych falach.
I tu jest pies pogrzebany. |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2017-03-20, 18:07
|
|
|
| slawwoj napisał/a: | | Mam wrażenie że nadajemy na dwóch różnych falach. |
Czytam to co piszecie i tez tak myślę.
Roberto, o jakim szefie piszesz?
Jesteś na forum kilka lat, w tym czasie zorganizowane było wiele zlotów, pewnie na kilku byłeś. O czym mowa?
Trudno wymagać od organizatorów takiego dużego zlotu żeby chodzili za wami wszystkimi i każdym z osobna i żeby każdemu tłumaczyli i odpowiadał na bardzo rożne pytania jakie zadajecie na zlotach.
Uważam, że bardzo potrzebny jest "nasz" człowiek ogarniający grupę Polaków. Nie szef tylko przedstawiciel, który będzie w bezpośrednim kontakcie z organizatorami i będzie informacje od niego przekazywał polskim zlotowiczom. Myślę, że musicie wybrać i wskazać organizatorom "swojego" człowieka w swoim własnym interesie. Żebyście byli na bieżąco z informacjami od i do organizatorów.
Mirku, co do zaproszenia i rozmowy na temat zlotów w Radomiu zawsze lepiej rozmawiać, nawet jeśli to może nie przynieść żadnych rezultatów niż nie rozmawiać pozbawić się okazji do załatwienia czegoś dobrego. |
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
| |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
Roberto
weteran

|
Wysłany: 2017-03-20, 19:02
|
|
|
| janusz napisał/a: | | slawwoj napisał/a: | | Mam wrażenie że nadajemy na dwóch różnych falach. |
Roberto, o jakim szefie piszesz? |
Szef, przedstawiciel, komandor, prezes, itp. - skrót myślowy - nieważne.
Janusz mam nadzieję, że zrozumiesz.
Skończmy ten wątek.
Każdy i tak zrobi jak uważa |
Robert
PS.
 |
| |
|
|
|
 |
kalinin
weteran mirek@kalinin.pl
Twój sprzęt: Laika Kreos 4012
Nazwa załogi: Kalinka
Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 400/484 Skąd: Jedlińsk k/Radomia
|
Wysłany: 2017-03-20, 21:04
|
|
|
| Roberto napisał/a: | | janusz napisał/a: | | slawwoj napisał/a: | | Mam wrażenie że nadajemy na dwóch różnych falach. |
Roberto, o jakim szefie piszesz? |
Szef, przedstawiciel, komandor, prezes, itp. - skrót myślowy - nieważne.
Janusz mam nadzieję, że zrozumiesz.
Skończmy ten wątek.
Każdy i tak zrobi jak uważa |
Ja też zrozumiałem i wycofuję swoja kandydaturę |
_________________ Rozum przychodzi z wiekiem, najczęściej jest to wieko trumny. |
|
|
|
 |
koko
Kombatant

Twój sprzęt: CARTHAGO C-LINE 4.8 I
Pomógł: 9 razy Dołączył: 19 Sty 2007 Piwa: 70/31 Skąd: Radom
|
Wysłany: 2017-03-20, 21:25
|
|
|
Na WSZYSTKICH ZLOTACH MIĘDZYNARODOWYCH każda grupa narodowa ma swojego komandora a on ma v-ce komandorów i organizatorzy nie ingerują w programy tych grup
P.S. Nima szefa nima v-ce
Do wstrieczu |
_________________ KoKo
Piszę tylko merytorycznie.
Mądrzy ludzie wiedzą przed a nie po |
|
|
|
 |
Wojciechu
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 157/150 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 2017-03-20, 21:40
|
|
|
| Powiem kolokwialnie - "syf z gilem" . Jak mawiał Młynarski - "kalinin i koko" - róbcie swoje i nie oglądajcie się na innych. Będziecie tam naprawdę potrzebni. |
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
 |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
Adampio
zaawansowany

Twój sprzęt: L300 Dethleffs Globetrotter '84+MulitvanT4
|
Wysłany: 2017-03-20, 22:30
|
|
|
| koko napisał/a: | | Na WSZYSTKICH ZLOTACH MIĘDZYNARODOWYCH każda grupa narodowa ma swojego komandora | Pytam zupełnie na poważnie: czy to taka specyfika zlotów kamperowych? Na motocyklowych nie spotkałem się z jakąkolwiek segregacją narodowościową.
No chyba, że grupy narodowe to odrębna kategoria uczestników zlotu (tu kamperowego) lub uczestnictwo w przedmiotowym zlocie wymaga przystąpienie do konkretnej grupy. Wtedy nie mam nic przeciwko, żeby każda taka grupa sobie ustalała wewnętrzne zasady funkcjonowania ale wolałbym, żeby to było jasno powiedziane na wstępie, bo we wpisie otwierającym Wujka Michała nic na ten temat nie ma |
|
|
|
 |
Brat
Kombatant

Twój sprzęt: Merc310D/1995, Europa560
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Piwa: 197/928 Skąd: San Escobar
|
Wysłany: 2017-03-20, 23:37
|
|
|
| prof-os napisał/a: | | Powiem kolokwialnie - "syf z gilem" . Jak mawiał Młynarski - "kalinin i koko" - róbcie swoje i nie oglądajcie się na innych. Będziecie tam naprawdę potrzebni. | Dokładnie. Jesteście NAM potrzebni, róbcie swoje.
A frustraci i malkontenci są wszędzie ... olać ich. |
_________________ Marian
 |
|
|
|
 |
|
|