Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Parkingi przy supermarketach
Autor Wiadomość
inowa 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Dethleffs Trend 7057EB
Nazwa załogi: Marki
Piwa: 14/10
Wysłany: 2016-11-30, 21:23   

Adampio napisał/a:
Nie wiem jak traktują dorosłe kampery ale mojego Multivana zostawiałem na czas zwiedzania w II połowie października w Rzymie i nie tylko i nikt nic nie ukradł :)

jest nas więcej z takim doświadczeniem, bo każdy kiedyś zostawił i zastanawiał się co zastanie po powrocie...nikt nie mówi, żeby nie jeździć do Włoch bo tam kradną! Kradną jak wszędzie, a okazja czyni złodzieja.
Reasumując zostawiamy samochód np. na camperplacu (zwykle nie jesteśmy sami i jest zawsze nadzieja, że ktoś zerknie), omijamy szemrane okolice, ewentualnie ktoś zostaje w samochodzie... Takie podstawowe zasady bezpieczeństwa powinny wystarczyć, żeby nie pluć sobie w brodę. A na prawdziwego złodzieja i tak nie ma rady

Postaw piwo autorowi tego posta

ivul
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Baltica 745
Wysłany: 2017-04-18, 09:02   

Znajomi byli we włoszech kamperem i nie mieli problemów. Oczywiście dbali o to, żeby kamper stał w widocznym miejscu i najlepiej koło innych kamperów. Wspólnota kamperowa dba o siebie :)
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu