|
|
|
Pożar |
| Autor |
Wiadomość |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 478/990 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2017-04-26, 21:42
|
|
|
Ja mam niedostępne... halonowe o czym pisaliśmy.
Po użyciu skutecznym proszkowej, może pojawić się dylemat z pytaniem w tle. Czy nie lepiej, by spłonął? |
|
|
|
 |
Viper
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Master 2,8 TD
Nazwa załogi: Viper
|
Wysłany: 2017-04-27, 05:27
|
|
|
Panowie i Panie, bliskie ustawianie swojego domku nie powinno być akceptowane przez nikogo. Nie mylmy bezpieczeństwa i ustawiania naszych domków z wspólnym biesiadowaniem.
Zlot nie upoważnia nikogo do tego żeby stać sobie na głowach czy budować krupówki, zapominając o bezpieczeństwie. Przecież każdy ma prawo do swojej intymności.
Na zlotach czy kempingach spotykamy się przy wspólnych stole, stołach gdzieś pośrodku bądź u kogoś pod domkiem.
Nie powinniśmy zgadzać się na bliskie ustawianie się naszemu sąsiadowi, kwestia ograniczonego zaufania powinna być dla nas najważniejsza. Nikt z nas nie wie jakich modyfikacji dokonał w swoim pojeździe nasz sąsiad.
Ja myślałem że ustawiłem się bardzo daleko od swojego sąsiada, okazało się że się myliłem odległość okazała się za mała. Gdybym nie polewał z rodziną swojej przyczepy ona też by spłonęła.
Stef bardzo dobrze to wyjaśnia.
Zapewne większość z nas widziała pożar palącego się kampera, przyczepy na filmikach. Ale to nie to samo co przeżyć to osobiście.
I jeszcze mały drobiazg nie zakręcajcie stalowych butli z gazem. |
_________________ Pozdrawiamy
Iwonka & Tadeusz
Noclegi w Polsce |
|
|
|
 |
MILUŚ
Kombatant CT"Silesia"NIEPOPRAWNY KAMPERZYSTA

Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie
Pomógł: 25 razy Dołączył: 02 Gru 2007 Piwa: 205/165 Skąd: Gliwice w przelocie
|
Wysłany: 2017-06-07, 22:44
|
|
|
No i u nas też poszło z dymem parę przyczep :
https://www.youtube.com/watch?v=vjZSbOwoDk8 |
_________________ Norwegofil z wielbłąda tylnogarbnego
Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|