|
|
|
przedsionek do kampera, burstner a620 |
| Autor |
Wiadomość |
serwan
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato 280, 1987, 2.5D, Burstner
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Lip 2015 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2017-06-08, 14:52 przedsionek do kampera, burstner a620
|
|
|
hej,
dojrzewam do zakupu przedsionka do kampera; mam starą zabudowę Burstner A620, i zastanawiam się:
- przedsionki są dedykowane do konkretnych zabudów, czy tak? czy też może są jakieś standardy (np. lista montażowa na wysokości X na ścianie i do niej wszystko pasuje?
- rynek używek wygląda mało obiecująco, nowe są jednak za drogie, zastanawiam się więc nad szyciem - ktoś może zlecał uszycie takiego przedsionka? jeżeli tak, jakie to są koszty?
- no i na koniec - może ktoś ma niekochany przedsionek który by pasował do zabudowy jak w temacie, i rozważyłby sprzedaż? jeżeli tak to zapraszam do kontaktu
pozdrawiam
serwan |
|
|
|
 |
lwojtek
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Dethleffs T6501 Advantage Elegance
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Kwi 2017 Piwa: 7/2 Skąd: dolnośląskie
|
Wysłany: 2017-06-08, 15:29 Re: przedsionek do kampera, burstner a620
|
|
|
| serwan napisał/a: | hej,
dojrzewam do zakupu przedsionka do kampera; mam starą zabudowę Burstner A620, i zastanawiam się:
- przedsionki są dedykowane do konkretnych zabudów, czy tak? czy też może są jakieś standardy (np. lista montażowa na wysokości X na ścianie i do niej wszystko pasuje?
pozdrawiam
serwan |
W zależności od marki markizy: fiamma, omnistor jej modelu i długości dokupuje się tzw. safari room dedykowany do danej markizy która jest konstrukcją nośną dla ściany przedniej i ścian bocznych wzmocnionej po bokach rafterami.
pozdrawiam
pobrane (1).jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 871 raz(y) 11,87 KB |
|
|
|
|
 |
Rafał76
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Ford Rimor Katamarano 12p
Nazwa załogi: Górasie
|
Wysłany: 2017-06-08, 15:48
|
|
|
| W Łodzi firma szyje nowe,zobacz na przedsionki.pl |
|
|
|
 |
xbartman
stary wyga

Twój sprzęt: Nissan Primastar
Pomógł: 6 razy Dołączył: 15 Gru 2016 Piwa: 65/10 Skąd: Łódź/Pristina
|
Wysłany: 2017-06-08, 18:02
|
|
|
Ja mam do sprzedania uniwersalny do busów, kamperków: http://allegro.pl/namiot-...40.html#thumb/3
Nie używany. |
_________________ Pozdrawiam, Bartek
Moje podróże: www.w4stronyswiata.com
"Jeśli wyruszasz w podróż do Itaki, pragnij tego, by długie było wędrowanie, pełne przygód, pełne doświadczeń." - Konstantinos Kawafis |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|