|
Miejscówka w Lublinie. |
| Autor |
Wiadomość |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 329/223 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2017-07-26, 14:39
|
|
|
Jeszcze darmo i bezpiecznie można nocować przed nocnym Tesco. codziennie widuję jakichs Holendrów.
do centrum jakieś 5 km. |
|
|
|
 |
Wojciechu
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 157/150 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 2017-07-26, 17:00
|
|
|
Zbyszek - jak dalej jesteś "bezdomny" -to otwórz bramę do swojej posiadłości i KASIORA |
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
 |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

|
Wysłany: 2017-07-26, 19:37
|
|
|
Ja bidny w szeregówce bez wjazdu. Dotychczasową rezydencję sprzedałem wraz z kamperem. |
|
|
|
 |
stef
zaawansowany

Twój sprzęt: Kamper Hymer BR 598
|
Wysłany: 2017-07-26, 19:56
|
|
|
Panowie, już kolega Bazyli zapodał mi fajnie strzeżone miejscówki. Nie zostawię kampera na cały dzień i pół nocy na dostępnym dla wszystkich parkingu - Lublin jakoś źle mi się kojarzy. Podobnie jak Gdynia - od ostatniej majówki. Więc tylko strzeżone parkingi wchodzą w grę.
Dziękuję Wszystkim za pomoc - jeśli nie ja to na pewno ktoś inny skorzysta. |
_________________ Załoga: Agnieszka, Stefan oraz Piotuś i Gabrysia.
Sprzęt: było: Xsara picasso 1.8 LPG + KIP 42TTZ; i cudowny T4 EuroSky 550
Jest Hymer BR 544
Zdjęcia z wypraw i nie tylko: http://mojuaz.com |
|
|
|
 |
Wojciechu
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 157/150 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 2017-07-26, 21:01
|
|
|
Stefan - Ty się nie przejmuj. Zobacz na ich ekipę C.T. - tam w Lublinie - co drugi ma kampera. To pomogą - przypilnują, umyją ... - oczywiście wtedy gdy cała lubelska hewra pójdzie spać. |
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
 |
|
|
|
 |
Bazyli
Kombatant +125 punktów do życia po odpaleniu kampera

Twój sprzęt: T.E.C. Rotec 680G automat 196 KM
Nazwa załogi: Bartek/Magda/Kasia/Filip
Pomógł: 9 razy Dołączył: 13 Mar 2011 Piwa: 195/186 Skąd: Lublin->BOTANIK
|
Wysłany: 2017-07-26, 21:06
|
|
|
| prof-os napisał/a: | | Zobacz na ich ekipę C.T. - tam w Lublinie | pewnie- siła nas |
|
|
|
 |
daniels
trochę już popisał

Twój sprzęt: VW T4 SCA
Nazwa załogi: vwłóczęgi
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Mar 2017 Piwa: 11/6 Skąd: Lublin [LBN]
|
Wysłany: 2017-07-26, 22:22
|
|
|
| Bazyli napisał/a: | Arena - jak napisał emeryl - jest na placu po cukrowni ale trzeba też dodać że jest w wyjątkowo paskudnej dzielny w której aż się roi od patologii i panów w dresach. Kto ma wątpliwości -> google street view
|
Po ul. Dzierżawnej jeden znajomy wozi dzieci jak są niegrzeczne
Jak już pisałem ten parking jest strzeżony i blisko51°14'59.0"N 22°34'42.9"E. Minusy blisko drogi i nawierzchnia szutrowa. |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

|
Wysłany: 2017-07-27, 11:57
|
|
|
Siniaki z Dzierżawnej moga co najwyżej na piwo wyżebrać, nie to co wyspecjalizowane gangi złodziejskie okradające kampery we Włoszech czy Hiszpanii.
Prędzej skubną cię na Starówce, chociaż gwarancji nie ma.Wszyscy złodzieje zawodowi dzisiaj przerzucili się na wybrzerze gdze urlopuja bogaci 500. |
|
|
|
 |
Bazyli
Kombatant +125 punktów do życia po odpaleniu kampera

Twój sprzęt: T.E.C. Rotec 680G automat 196 KM
Nazwa załogi: Bartek/Magda/Kasia/Filip
Pomógł: 9 razy Dołączył: 13 Mar 2011 Piwa: 195/186 Skąd: Lublin->BOTANIK
|
Wysłany: 2017-07-27, 12:05
|
|
|
| zbyszekwoj napisał/a: | Siniaki z Dzierżawnej moga co najwyżej na piwo wyżebrać, nie to co wyspecjalizowane gangi złodziejskie okradające kampery we Włoszech czy Hiszpanii.
Prędzej skubną cię na Starówce, chociaż gwarancji nie ma.Wszyscy złodzieje zawodowi dzisiaj przerzucili się na wybrzerze gdze urlopuja bogaci 500. |
Zbyszku - pełna zgoda ale .....
zostawiając kampera na parkingu niestrzeżonym szczególnie na takiej dzielny musisz brać pod
uwagę że czterech nawalanych bysiów wracając z imprezy dla zabawy poskacze po dachu kampera tudzież inny orzeł sprawdzi ile siły trzeba użyć żeby wyrwać kratkę wentylacyjną - ot tak dla zabawy. Nie podejrzewam takowych o choćby cień wiedzy jak otworzyć kampera i go okraść - ale mogą narobić strat. |
| |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

|
Wysłany: 2017-07-27, 12:26
|
|
|
Mój kamper stał miesiącami pod domem na ulicy nikt nie wiedział czy może ktoś w nim śpi i nic sie nie działo. Dlatego zawsze jak śpię w innych krajach to staję w osiedlowej uliczce i nigdy nie miałem problemów.Raz we Francji w Nicei rano smieciarka z dźwigiem wynosiła pojemnik nad moim kamperem ,bo nie chcieli mnniei budzic rano. Najbezpieczniej jest w domu, a i to nie w kazdym. |
|
|
|
 |
daniels
trochę już popisał

Twój sprzęt: VW T4 SCA
Nazwa załogi: vwłóczęgi
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Mar 2017 Piwa: 11/6 Skąd: Lublin [LBN]
|
Wysłany: 2017-07-29, 11:55
|
|
|
No i po piątkowych Carnavalowych wojażach po starówce stwierdzam, że kampery w Lublinie są wszędzie. Niektórzy stoją na parkingach wzdłuż ulicy, inni na miejscówce na błoniach. Tablice różne PL i UE. Wynika z tego, że Lublin jest bezpieczniejszy niż by się wydawało |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|