Twój sprzęt: FIAT Talento 1991 GRANDUCA 49 Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Maj 2011 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2017-08-14, 12:48
Bim napisał/a:
No to palcem po mapie przez u Ukrainę jak macie paszporty i chcecie zaznać przygody lub przez Węgry
kolega zdradzi docelową kwaterę w CONSTANCY POMOŻEMY
Może ktoś jechał ostatnio przez Ukrainę do Rumunii ?
Niech opisze ,ale rzetelnie granice i drogę . W moim przypadku to ok.300 km mniej ( o cenie paliwa nie wspomnę)
Przez tyle lat przerażają mnie opowieści o kolejkach i dziurach na drogach i w konsekwencji wybieram przez Węgry (w tym roku planowany wyjazd 25,26 sierpień )
Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 134/101 Skąd: Sandomierz
Wysłany: 2017-08-14, 17:46
gardamm napisał/a:
Niech opisze ,ale rzetelnie granice i drogę . W moim przypadku to ok.300 km mniej ( o cenie paliwa nie wspomnę)
Przez tyle lat przerażają mnie opowieści o kolejkach i dziurach na drogach i w konsekwencji wybieram przez Węgry
O drogach nie ma co pisać. Remontowane sa co roku po zimie
to z roku 2013
Podobno w 2015 r przeszły kapitalny remont.
Granica to nadal jest granicą Ukrainy z EU i Ukraińcy lubią kampery i mają gdzie się uczyć o przemycie kontrabandy
W 2015 Google pokryły Ukrainę Street Vieev i można prześledzić całą trasę.
Z Rzeszowa masz rzut beretem na Medykę jak masz czas to warto poznać sąsiadów
Twój sprzęt: FIAT Talento 1991 GRANDUCA 49 Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Maj 2011 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2017-08-14, 20:22
Bim napisał :O drogach nie ma co pisać. Remontowane sa co roku po zimie
to z roku 2013
dzięki Bim
Wiesz tyle co i ja ( tę trasę też znam z dawnych lat , nerwy i strach pozostał ) .Chodzi mi o informacje od kogoś kto w tym roku przejechał trasę : Korczowa,Medyka,albo Krościenko - Siret .
Chyba jednak pozostanę przy trasie przez Węgry
Wysłany: 2017-09-12, 10:12
Bim napisał
Z Rzeszowa masz rzut beretem na Medykę jak masz czas to warto poznać sąsiadów [/quote]
gardamm napisał/a:
Bim napisał :O drogach nie ma co pisać. Remontowane sa co roku po zimie
to z roku 2013
dzięki Bim
Wiesz tyle co i ja ( tę trasę też znam z dawnych lat , nerwy i strach pozostał ) .Chodzi mi o informacje od kogoś kto w tym roku przejechał trasę : Korczowa,Medyka,albo Krościenko - Siret .
Chyba jednak pozostanę przy trasie przez Węgry
sam sobie odpowiadam
Do Rumunii przejechałem i wróciłem szczęśliwie starą sprawdzoną trasą przez Węgry bez żadnych komplikacji jedynie powrót przez centrum Bukaresztu kosztował trochę nerwów.
W ten weekend skorzystałem z wycieczki autokarem zorganizowanej do Lwowa - 3 godziny czekania na wjazd z Medyki na Ukrainę, a powrót ............czekaliśmy na wjazd do Polski 10 ( dziesięć ) godzin. Zamknięta była granica w zwązku z wjazdem Sakaszwilego na Ukrainę -korek na 50 kilometrów bez możliwości zawrócenia
czyli po staremu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum