|
|
Rybki - Norge 2006,7,8,9,10,11,12 |
Autor |
Wiadomość |
moskit
weteran

Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-C LINE
Nazwa załogi: moskit
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2014 Piwa: 117/43 Skąd: Ożarów Maz.
|
Wysłany: 2017-11-13, 10:05
|
|
|
Bardzo fajna okolica jestem w okolicy co najmniej raz w roku we wrześniu zaliczyłem tam halibuta i parę bardzo dorosłych dorszy oczywiście nie są to wyniki jak powyżej koła ale o 500 km bliżej |
_________________ Wielkie rzeczy nie powstają w wyniku impulsu, a w wyniku poskładania małych rzeczy w jedną całość
Vincent Van Gogh |
|
|
|
 |
Janusszr
Kombatant
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 90/89 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 2017-11-13, 11:27
|
|
|
MILUŚ napisał/a: | Janusszr napisał/a: | Hercer napisał/a: |
Postaram się coś tu napisać w trakcie lub po powrocie - powodzonka wędkarze i podróżnicy :-) |
Jeszcze nie wróciłeś? | a Ty już wyjechałeś ? |
Tak, do domu. Miesiąc temu ze szpitala |
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały. |
|
|
|
 |
moskit
weteran

Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-C LINE
Nazwa załogi: moskit
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2014 Piwa: 117/43 Skąd: Ożarów Maz.
|
Wysłany: 2017-11-13, 13:45
|
|
|
[quote="Hercer"]ogólnie połapałem i pojadłem świerzej rybki mniam mniam a tu namiary na bazę gdzie być może będę łowił w przszłym roku prowadzimy rozmowy z właścicielem
http://www.vennesund.no/
Mam pytanie
Jak byłeś czy mają już parę nowych łódek, miały być 19 stopowe z 60 konnymi silnikami już dwa lata temu?
Na zdjęciach są tylko te stare , w miarę bezpieczne pływanie to max 5 m/s a niekiedy trzeba troszkę w morze płynąć, kiepsko zachowują się na fali i brak oparć siedziska |
_________________ Wielkie rzeczy nie powstają w wyniku impulsu, a w wyniku poskładania małych rzeczy w jedną całość
Vincent Van Gogh |
|
|
|
 |
Hercer
stary wyga Adam

Twój sprzęt: .
Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Mar 2009 Piwa: 32/9 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2017-11-13, 21:06
|
|
|
szczerz to nie zwróciłem uwagi na typy łodzi teraz kolega prowadzi rozmowy to musiałbym u niego zasięgnąć języka jak coś się dowiem to napiszę |
_________________ nieznajomość terminu śmierci umożliwia życie |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|