|
|
ford transit |
Autor |
Wiadomość |
daro35
weteran
Twój sprzęt: Przyczepa Hobby de lux 560
Nazwa załogi: Deszczyki
Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Lis 2017 Piwa: 76/254 Skąd: Kętrzyn
|
Wysłany: 2017-11-21, 18:55 ford transit
|
|
|
Witam,ponieważ,że sprzedałem dziś swojego VW multivanka,będę poszukiwał bazy na kamperka(auto turystyczne)myślałem o fordzie transicie mk6 max długi i wysoki z 2,0 di 100km,czy ktoś posiadał kiedyś takie autko i mógłby podpowiedzieć jak się to sprawuje i czy w ogóle nadaje na takie autko,z góry dzięki. |
|
|
|
 |
Jacek Górka
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Pilote Sensation 740
Nazwa załogi: Łodziaki
|
Wysłany: 2017-11-21, 21:03
|
|
|
Miałem kiedyś ale krótkiego wersje Van z tym silnikiem i mogę śmiało polecić Najważniejszy przy zakupie jest stan blacharki . Pozdrawiamy |
_________________ " Żadna kwatera nie zastąpi kampera "
 |
|
|
|
|
 |
daro35
weteran
|
Wysłany: 2017-11-22, 18:36
|
|
|
Dzięki,tak ford ma to do siebie,mam już dwa osobowe fokusa z 2012r i c-maxa z 2004r także wiem coś na ten temat. |
|
|
|
 |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2017-11-22, 19:33 Re: ford transit
|
|
|
daro35 napisał/a: | Witam,ponieważ,że sprzedałem dziś swojego VW multivanka,będę poszukiwał bazy na kamperka(auto turystyczne)myślałem o fordzie transicie mk6 max długi i wysoki z 2,0 di 100km,czy ktoś posiadał kiedyś takie autko i mógłby podpowiedzieć jak się to sprawuje i czy w ogóle nadaje na takie autko,z góry dzięki. |
Jeżeli celujesz w wersję max to brałbym trojaczki bo można zrobić spanie w poprzek. Ford to dobre auto dla kierowcy ale sporo węższe jako blaszak. Chyba że masz ponad ok. 192cm wzrostu to spanie w poprzek w trojaczkach odpada. |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
daro35
weteran
|
Wysłany: 2017-11-23, 23:38
|
|
|
178 wzrostu,reszta niższa także spoko,a mógłbyś mi wyjaśnić co to te trojaczki,tak- celuję w maksa a jeszcze lepiej w jumbo ale ciężko utrafić w moim budżecie. |
|
|
|
 |
Aran-70
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Citroen Moncayo
Nazwa załogi: ARAN-70
Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Kwi 2016 Piwa: 8/9 Skąd: Mazowieckie
|
Wysłany: 2017-11-23, 23:44
|
|
|
daro35 napisał/a: | 178 wzrostu,reszta niższa także spoko,a mógłbyś mi wyjaśnić co to te trojaczki,tak- celuję w maksa a jeszcze lepiej w jumbo ale ciężko utrafić w moim budżecie. |
Trojaczki to po prostu Fiat, Citroen lub Peugeot.
Przy Twoim wzroście jeśli chcesz próboj z Fordem
Arek |
_________________ Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie.
Jan Paweł II |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|