|
|
Piotrków Trybunalski - miejscówka na nockę |
Autor |
Wiadomość |
jb
stary wyga

Twój sprzęt: Globe - Traveller Active Z
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Sty 2016 Piwa: 138/26 Skąd: Hrubieszów
|
Wysłany: 2018-03-19, 13:20 Piotrków Trybunalski - miejscówka na nockę
|
|
|
Czy nocleg w Piotrkowie Trybunalskim w okolicach rynku jest bezpieczny? Jaką miejscówkę w tym mieście polecacie? |
_________________ jb |
|
|
|
 |
Gregorio
zaawansowany Don Gregorio

Twój sprzęt: na jakiś czas bezdomny :(
|
|
|
|
 |
Rawic
Kombatant

Twój sprzęt: Hymer Tramp CL 698
Nazwa załogi: Ewa,Karolina,Zbyszek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Wrz 2010 Piwa: 53/3 Skąd: Gorzkowice
|
Wysłany: 2018-03-19, 17:39
|
|
|
Gregorio napisał/a: | Widziałem czasami kamperki na bezpłatnym parkingu przy ul.. Batorego (róg z Al. Kopernika) | trochę hałaśliwe miejsce ale za to blisko starówki, ja wolałbym np. przy Parku Belzackim, przy ulicy Belzackiej róg z ul.Dworską, tutaj przespać się spokojniej ale dalej do śródmieścia. |
_________________ Stacja Kontroli Pojazdów przyjazna pojazdom specjalnym z przeznaczeniem kempingowym. |
|
|
|
 |
John Wayne
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato automat-van
|
Wysłany: 2018-03-19, 21:14
|
|
|
Rawic napisał/a: | Gregorio napisał/a: | Widziałem czasami kamperki na bezpłatnym parkingu przy ul.. Batorego (róg z Al. Kopernika) | trochę hałaśliwe miejsce ale za to blisko starówki, ja wolałbym np. przy Parku Belzackim, przy ulicy Belzackiej róg z ul.Dworską, tutaj przespać się spokojniej ale dalej do śródmieścia. |
Miejsce spokojne,sympatyczne a vis a vis Firma Waldi produkująca /zabudowująca / blaszaki na campery |
_________________ John & Tess
---
Turyści nie wiedzą gdzie byli, podróżnicy nie wiedzą gdzie będą. |
|
|
|
 |
Rawic
Kombatant

Twój sprzęt: Hymer Tramp CL 698
Nazwa załogi: Ewa,Karolina,Zbyszek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Wrz 2010 Piwa: 53/3 Skąd: Gorzkowice
|
Wysłany: 2018-03-19, 21:55
|
|
|
John Wayne napisał/a: |
Miejsce spokojne,sympatyczne a vis a vis Firma Waldi produkująca /zabudowująca / blaszaki na campery | tak, to na wszelki wypadek, gdyby coś nawaliło, Waldi jako młody chłopak zapieprzał w fabryce kamperów w Niemczech, tak więc zna się na robocie, polecam |
_________________ Stacja Kontroli Pojazdów przyjazna pojazdom specjalnym z przeznaczeniem kempingowym. |
|
|
|
 |
jb
stary wyga

Twój sprzęt: Globe - Traveller Active Z
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Sty 2016 Piwa: 138/26 Skąd: Hrubieszów
|
Wysłany: 2018-06-04, 08:58
|
|
|
Niestety, plany się zmieniły i na tym poleconym parkingu nie nocowałem a stałem kilka godzin, gdy niestety tylko pobieżnie zwiedzałem starówkę. Miasto i okolica zrobiły bardzo dobre wrażenie, całość absolutnie do powtórzenia! |
_________________ jb |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|