SAN REMO - Stabilimento Balneare Spiaggia Delle Nazioni |
Autor |
Wiadomość |
pionier01
stary wyga

Twój sprzęt: LMC Liberty 570s 1997
Nazwa załogi: 4 facetów i jedna dziewczyna
|
Wysłany: 2018-04-04, 08:09 SAN REMO - Stabilimento Balneare Spiaggia Delle Nazioni
|
|
|
Czy ktoś z szanownych kolegów był we Włoszech na parkingu Stabilimento Balneare Spiaggia Delle Nazioni w San Remo? Jestem zainteresowany informacjami na temat samego parkingu i plaży obok niego. W Google Maps są opinie na temat tego miejsca i wiele z nich informuje nas że parking kosztuje 15 Euro za dzień, natomiast plaża WC i prysznice są w cenie. Chciałbym jednak to potwierdzić.
Jeśli ktoś był proszę o rozpiskę cen i co jest w pakiecie. |
|
|
|
 |
Tamtam
zaawansowany
Twój sprzęt: Rimor Brig Super 628
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Lut 2015 Piwa: 20/5 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2018-04-04, 22:05 Re: SAN REMO - Stabilimento Balneare Spiaggia Delle Nazioni
|
|
|
pionier01 napisał/a: | Czy ktoś z szanownych kolegów był we Włoszech na parkingu Stabilimento Balneare Spiaggia Delle Nazioni w San Remo? Jestem zainteresowany informacjami na temat samego parkingu i plaży obok niego. W Google Maps są opinie na temat tego miejsca i wiele z nich informuje nas że parking kosztuje 15 Euro za dzień, natomiast plaża WC i prysznice są w cenie. Chciałbym jednak to potwierdzić.
Kiedy chcecie tam jechać? |
|
|
|
 |
andi at
Kombatant
Twój sprzęt: szukam H1L2
Pomógł: 15 razy Dołączył: 20 Lis 2008 Piwa: 80/38 Skąd: wieden
|
|
|
|
 |
pionier01
stary wyga

|
Wysłany: 2018-04-10, 12:36 Re: SAN REMO - Stabilimento Balneare Spiaggia Delle Nazioni
|
|
|
Tamtam napisał/a: | pionier01 napisał/a: | Czy ktoś z szanownych kolegów był we Włoszech na parkingu Stabilimento Balneare Spiaggia Delle Nazioni w San Remo? Jestem zainteresowany informacjami na temat samego parkingu i plaży obok niego. W Google Maps są opinie na temat tego miejsca i wiele z nich informuje nas że parking kosztuje 15 Euro za dzień, natomiast plaża WC i prysznice są w cenie. Chciałbym jednak to potwierdzić.
Kiedy chcecie tam jechać? |
Początek lipca. |
|
|
|
 |
pionier01
stary wyga

|
Wysłany: 2018-04-10, 12:37
|
|
|
Oglądałem już w obydwu serwisach. Interesują mnie natomiast relacje osób które tam były. |
|
|
|
 |
andi at
Kombatant
Twój sprzęt: szukam H1L2
Pomógł: 15 razy Dołączył: 20 Lis 2008 Piwa: 80/38 Skąd: wieden
|
|
|
|
 |
Tamtam
zaawansowany
Twój sprzęt: Rimor Brig Super 628
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Lut 2015 Piwa: 20/5 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2018-04-12, 20:14
|
|
|
pionier01 napisał/a: |
Oglądałem już w obydwu serwisach. Interesują mnie natomiast relacje osób które tam były. |
Jeśli sie tam zatrzymamy to coś napiszę, jedziemy w tym kierunku za tydzień.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|