|
|
Opony z kolcami Transit Mk2/3/4/5 |
Autor |
Wiadomość |
wojtekjanus
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Transit 2,0 tdci
|
Wysłany: 2018-04-27, 20:10 Opony z kolcami Transit Mk2/3/4/5
|
|
|
Próbowałem się zorientować, gdzie na Forum zamieścić ten post, ale nie dałem rady, a skoro dotyczy on Transita, to spróbuję tu...
Mam do oddania (bezpłatnie) dwa koła z oponami błotno-śniegowymi z kolcami (klockowy gruby bieżnik bez lamelek). Felga starego typu, rozmiar 14", szpilki 5 x 160 mm. Niestety, opony - choć jak nowe, mało używane - mają swoje lata, przywiozłem je założone na obręcze ze Szwecji 15 lat temu. I leżały zapomniane w piwnicy...
Nie nadają się do Transita M6/7., tylko do wcześniejszych modeli 2,5D, a nawet Mk2.
Ponieważ i tak nie można na nich jeździć po drogach publicznych, to mogą być atrakcyjne tylko dla kogoś kto czasami kamperuje zimą w jakiejś dziczy i wtedy takie koła na dojazdówkę są jak znalazł. Na pewno nie polecałbym szybkiej jazdy szosowej na nich.
Gdzie na Forum można założyć wątek o chęci sprzedaży czegoś? |
_________________ Zgredzik |
|
|
|
|
 |
MirekKliny
zaawansowany https://www.facebook.com/mg.campers

Twój sprzęt: To co wolne :)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Wrz 2013 Piwa: 20/5 Skąd: Kliny / k.Lublina
|
Wysłany: 2018-04-29, 19:12
|
|
|
sprzedaz: supermarket/ogloszenia drobne/sprzedaz w dolnej czesci strony glownej forum
a jakbyś chciał oddać to możne do mojego dziadka z 79 r sie nadadzą to chętnie przyjmę |
_________________ Pozdrawiam
Mirek |
|
|
|
 |
wojtekjanus
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Transit 2,0 tdci
|
Wysłany: 2018-05-01, 21:46
|
|
|
Proszę bardzo - jedyny warunek odbiór u mnie w Warszawie na Bemowie. |
_________________ Zgredzik |
|
|
|
 |
krzlac
Kombatant

Twój sprzęt: EBAC Traveler na Boxerze L3H2 2,2 120KM
Pomógł: 6 razy Dołączył: 13 Paź 2011 Piwa: 132/5 Skąd: Gowarzewo k/Poznania
|
Wysłany: 2018-05-02, 10:05
|
|
|
Jak mają kilkanaście lat to oddaj je do utylizacji. Wyobraź sobie sytuację jakby Ci taka staroć pękła na północy Norwegii. A tu ciemno, mroźno i wietrznie. |
_________________ WYPRAWY NIE TYLKO WĘDKARSKIE
http://www.wilex.com.pl
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|