|
|
Południowy wschód Polski. Gdzie na plażowanie z dzieckiem ? |
Autor |
Wiadomość |
Jeszcze
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Fiat Ducato 10, 1.9, Weinsberg
|
Wysłany: 2018-06-01, 13:53 Południowy wschód Polski. Gdzie na plażowanie z dzieckiem ?
|
|
|
Cześć,
pierwsza wycieczka z noclegiem naszym wehikułem. miało być zwiedzanie ale nie mamy siły. Padło na plażowanie, odpowczynek w wodzie z biwakowaniem, najlepiej również blisko wody.
Serdecznie prosze o pomoc. Oczywiście podzielę się wrażeniami i zdam relację z wypadu.
Radek
Edit:
Żeby nie było, że nierobem jestem i idę na łatwiznę. Szukajka pokazała poniższe ciekawe tematy, które dokładnie przeczytam po robocie.
https://www.camperteam.pl...b48311e0477d296
https://www.camperteam.pl...pic.php?t=15781
https://www.camperteam.pl...b48311e0477d296
Potencjalne typy do sprawdzenia :
3. Jezioro Krasne
4. Jezioro Piasecznoe
5. Jezioro Glinki
6. Jezioro Czarne
7. ? |
Ostatnio zmieniony przez Jeszcze 2018-06-01, 15:58, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
sweetek
doświadczony pisarz
|
Wysłany: 2018-06-01, 14:43
|
|
|
nie jedż do Okuninki bo tam będzie milion ludzi i pół miliona pijanych. Pojedż do Grabniaka, tam jest osrodek ZHP nad jeziorem Rotcze, ładne kąpielisko, w miarę spokojnie, nie ma ludzi bo wstęp płatny. Opłaty 10 zł za kampera i 5 zł za osobę. |
|
|
|
 |
Jeszcze
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2018-06-01, 15:31
|
|
|
sweetek napisał/a: | nie jedż do Okuninki bo tam będzie milion ludzi i pół miliona pijanych. Pojedż do Grabniaka, tam jest osrodek ZHP nad jeziorem Rotcze, ładne kąpielisko, w miarę spokojnie, nie ma ludzi bo wstęp płatny. Opłaty 10 zł za kampera i 5 zł za osobę. |
Dzięki. Właśnie o takie podpowiedzi mi chodzi. Słabo wytrzymuję takie zagęszczenie. |
|
|
|
 |
Jeszcze
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2018-06-04, 10:58
|
|
|
Tak się porobiło, że nie było kiedy dokładnie poczytać wspomnianych wyżej wątków. Żonka rzuciła propozycję Ośrodka Zagłębocze nad jeziorem o tej samej nazwie. Jak się okazało był to strzał w dziesiątkę. Woda w jeziorze czysta, zaplecze pełne, również zadbane. Dla dzieci plac zabaw. Do tego spotkaliśmy się z przemiłym przyjęciem rodzin Bartka (aka Bazyli) i Grzegorza za co serdecznie dzięuję. Jako, że członków Camper Team było więcej, a nie ze wszystkimi udało się zapoznać tak jak z Bartkiem i Grzegorzem, pozwolę sobie pozdrowić ich bezimiennie. Mam nadzieję, że nie będą mieli mi tego za złe. Zgłoście się, żebym wiedział kto jest kto na forum.
Co mnie bardzo cieszy, rodzina złapała bakcyla a nie byłem tego pewny przed wyjazdem.
wszystkiego dobrego,
Radek |
|
|
|
 |
KamperManiak
zaawansowany

Twój sprzęt: vwt4
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Gru 2017 Piwa: 190/23 Skąd: Z youtuba
|
|
|
|
 |
KamperManiak
zaawansowany

Twój sprzęt: vwt4
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Gru 2017 Piwa: 190/23 Skąd: Z youtuba
|
|
|
|
 |
Bazyli
Kombatant +125 punktów do życia po odpaleniu kampera

Twój sprzęt: T.E.C. Rotec 680G automat 196 KM
Nazwa załogi: Bartek/Magda/Kasia/Filip
Pomógł: 9 razy Dołączył: 13 Mar 2011 Piwa: 195/184 Skąd: Lublin->BOTANIK
|
Wysłany: 2018-06-04, 17:52
|
|
|
Jeszcze napisał/a: | Do tego spotkaliśmy się z przemiłym przyjęciem rodzin Bartka (aka Bazyli) |
Do następnego Jeszcze się zobaczymy. |
|
|
|
|
 |
Jeszcze
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2018-06-06, 07:15
|
|
|
KamperManiak napisał/a: | Nie zwróciłem uwagi, że to po już po wszystkim, ale może komuś się przyda |
Jeszcze jak. Dzięki za podpowiedzi. |
|
|
|
 |
Grzegorz G.
trochę już popisał

Twój sprzęt: Bürstner Levanto A647
|
Wysłany: 2018-06-06, 22:25
|
|
|
Jeszcze napisał/a: | Do tego spotkaliśmy się z przemiłym przyjęciem rodzin Bartka (aka Bazyli) i Grzegorza za co serdecznie dzięuję. |
Serdecznie pozdrawiam całą Waszą trójkę, a jeżeli będziecie się wybierali w te strony daj znać. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|