|
|
Przesunięty przez: janusz 2009-01-24, 19:52 |
Zużycie paliwa czyli ile pali kamper |
| Autor |
Wiadomość |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 478/990 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2018-08-17, 11:22
|
|
|
Właśnie, tym nie mogę wytłumaczyć kompleksu integry
Bo powyżej 80 /90 km/h jest cicho. To nie powietrze a silnik na niskich biegach i tylko żona, dzieciaki lub radio jak pisze Henryczek, może to zagłuszyć.
Nie jest sam hałas silnika zły w aucie, gdzie jedzie się by,.... w końcu stanąć. Tylko to są same parszywe, dźwięki jak nie naoliwionej maszyny.
Naprawdę, to już nie te integry, a "rów/zagłębienia", pod "czapka" w póintegrze, nie bez kozery łapie wszelki syf i robale.
Wiem, bo tam nigdy nie udało mi się doczyścić
Musisz się pogodzić i szykuj czerwony dywan, bo Stolycę we wrześniu chcieli obaczyć.
Wracając do integry tej co mam, pomijając ręczną robotę, to gdyby tak jak ktoś mi radził nie brać wyrka nas kierowcą i spać pomimo..... z żoną własną, buda optycznie robi się jak sala gimnastyczna.
Wczoraj gościłem w niemeckim nowym 7m LMC z tylnym salonem, cudo ale z kiepską łazienką jak w niektórych czasem wypasionych kamperów, czyli w kupie. Też przestrzeni full.
Z tym paleniem ile i czego, to wiadomo zależy I to takie jesienne już gadanie |
| Ostatnio zmieniony przez Bronek 2018-08-17, 22:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rawic
Kombatant

Twój sprzęt: Hymer Tramp CL 698
Nazwa załogi: Ewa,Karolina,Zbyszek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Wrz 2010 Piwa: 53/3 Skąd: Gorzkowice
|
Wysłany: 2018-08-17, 11:32
|
|
|
| Bronek napisał/a: | | Musisz się pogodzić i szykuj czerwony dywan, bo Stolycę we wrześniu chcieli obaczyć. | OK, ale musi Wam wystarczyć zielony dywan, za to ładnie przystrzyżony. |
_________________ Stacja Kontroli Pojazdów przyjazna pojazdom specjalnym z przeznaczeniem kempingowym. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|