Kupiłem parcelę 11 w rzędzie drugim, ale co to oznacza, nie wiem? .
Grunta idą w górę, to biznes będzie.
Czy to wszystko?
Psy biorę i mam w ie ewentualne zakazy. W Dusseldorfie nawet miski z wodą były, a wielkopolskiej cywilizacji, próbowali nas kiedyś gonić z super agresywnym Wacikiem na terenie Olbrzymich Targów z kilkunastoma kamperami w ofercie.
Miałem już na tą prowincję centrlalną nie jeździć, ale zbieg okoliczności (interesy), pozwalają dać im "drugą szansę". Dodatkowo Tofik gratis narobi..... a ja edukacyjnie posprzątam. Coś wniesiemy europejskiego do naszych zachowań,.
Nazwa załogi: Beata I Grzegorz Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Gru 2007 Piwa: 53/40 Skąd: Karpacz
Wysłany: 2018-08-30, 18:30
Wybieramy się, ale jako bezdomni będziemy hotelowo
_________________ Najlepsze, co może nas spotkać to ludzie, których kochamy, miejsca, które oglądamy oraz wspomnienia, które nam pozostaną
Beatka i Grześ
Cos ta frekwencja słaba ,jeszcze tyle wolnych miejsc .Na motor schow miejsc juz nie było na drugi dzien .Czy ludzie nie boją sie czasami waszych piesków jak one takie grożne ? Potraktujcie to jako żart .Myslę że nalezało by potraktowac ten zlot tak jak zjazd wielkiej rodziny .Jak juz przyjedziecie na zlot to nie zamykajcie sie w swoich kamperkach czy w swoim towarzystwie .Docenmy to co oferują nam targi Poznanskie . Zróbmy wielkie biesiadne wspólne schow,jak bywało kiedyś .Ale to jest tylko moje zdanie i nie musicie sie znim zgadzac pozdrawiam wszystkich zakręconych Oli
Właśnie tego unikam
. Zloty mam w poważaniu, ze względu na poważanie innych.
To moje zdanie i też nie trzeba się z nim zgadzać
Jak pisałem interesy mnie zmusiły.. ale "Dzień Dobry " powiem i kawką poczęstuję, zaś śpiewać i tańczyć nie będę, drzeć gęby tym bardziej itd... Niestety nie nadaję się na Zlot.
Przepraszam za zajęte miejsce. nr 11 ale myślałem, że nikt nie pojedzie.
Nikt nikogo do niczego nie zmusza .Ale jak już jedziemy na zlot to zintegrujmy sie wszyscy razem i poznajmy się .Zycie tak szybko biegnie że nie wiadomo kiedy ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum