Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
PANZERKAMPER budowa
Autor Wiadomość
Darek Szczecin 
Kombatant

Twój sprzęt: JUMPER BLACK 205PS, VW T5 4Motion Seikel
Nazwa załogi: Darek&Anita&Maja
Piwa: 112/162
Wysłany: 2018-09-27, 20:22   

bojmir napisał/a:
pasza napisał/a:
Darek Szczecin napisał/a:

a to oznaczenia pojazdów drugiej brygady kawalerii usa
..... czasem pomagają zabezpieczyć mienie :diabelski_usmiech

Takie naklejki to raczej proszenie się o problem, już ponad połowa świata (a świadomości jak jest/było faktycznie lawinowo rośnie) widzi co robił/robi reżim usa, jego burd ,zamordyzmu, grabieży i zniewalania świata, nie zdziw się jak przez te naklejki armi morderców ktoś ci kiedyś zrobi psikusa powiedzmy.
Już nikt w bajki hollywood o rambo i innych bredniach/ dzielnych usmanacha nie wierzy bo to zwyczajni tchórze i ludobójcy tu atom zrzucą na miasta na tu napalm na na wioski ,w Serbii zrzucali bomby z ubożonym uranem na ludność cywilną czyli gorzej jak najwięksi wykreowani przez nich terroryści itd, itd.
pasza dobrze gada, j....ać amerykańskich złodziei i niemieckiego Lidla, ale to forum nie złodziejach itp. niech se każdy robi jak uważa, byle się z tym czuł dobrze

Panie, to jak żyć? :spoko . Kratę browara wczoraj w Lidlu nabyłem i trochę już uszczkłem. Autem całkiem germańskim dziecka to szkoły wożę, biada. A żona amerykańskim do pracy jeździ. Nie jest dobrze :szeroki_usmiech
Postaw piwo autorowi tego posta

Bronek 
Kombatant

Piwa: 475/981
Wysłany: 2018-09-27, 20:27   

Jako patriota, miałem Syrenkę, bo Maluch się nie liczy, a Warszawa to Ruski pomiot.

Buraka bym zjadł i popił bimbrem z ziemniaków. Nie daj Boże z kartofli.

kaimar 
weteran
kaimar

Twój sprzęt: MOBILVETTA LAIKA CARADO RT GiottiLine
Nazwa załogi: MTM Campery
Piwa: 89/3
  Wysłany: 2018-09-28, 04:54   

Podziwiam, naprawdę pięknie wykonane.
Obecnie mam zafiksowanie na temat Army i tak mi jakoś się robi dookoła zielono :szeroki_usmiech . :spoko

To widać że w wojsku nie byłeś. :spoko A po wyczynach kierowców armii USA w naszym kraju to nie wiem czy malowanie w ich barwach pojazdu to oznaczenie kierowców specjalnej troski.

Darek Szczecin 
Kombatant

Wysłany: 2018-09-28, 22:34   

kaimar napisał/a:
Obecnie mam zafiksowanie na temat Army i tak mi jakoś się robi dookoła zielono :szeroki_usmiech . :spoko

To widać że w wojsku nie byłeś. :spoko A po wyczynach kierowców armii USA w naszym kraju to nie wiem czy malowanie w ich barwach pojazdu to oznaczenie kierowców specjalnej troski.
. Chyba mi to pasuje, bo kierowcą jestem raczej przeciętnym, lepiej niech inni uważają :spoko

pasza 
weteran

Twój sprzęt: ADRIA - Adriatik 360
Piwa: 21/2
Wysłany: 2018-09-28, 22:40   

kaimar napisał/a:

Dariusz żyje przemysłem propagandowym hollywood , hmm gdyby tak zaprosił tuska ,kaczysława czy inne stwory z kodu czy nowoczesnej to uny by wszyscy z nim pojechali i brawo bili, w tym jakoś dziwnie są zgodni jak jeden mąż.

Darek musisz iść z duchem czasu i KONIECZNIE przemalować go na tęczowo bo macierewicz czy inny kaczysław takim sraczkowatym już nie pojedzie z tobą a un też taki fan militariów morderców z usraela jak i ty.

to tylko link pierwszy lepszy z gadzinówki reżimowej ogólnie jest znacznie gorzej grendery,lesbijki,pedały i inne cuda tam rządzą, narkomania powszechna ,a naiwni patrioci weterani którzy mordowali w Wietnamie ( a których oszukano )zdychają w śmietnikach usa to samo się tyczy tych z Iraku.
http://www.newsweek.pl/sw...y,385904,1.html
Dziś właśnie próbują aresztować w Polsce żołdaków usmańskich co handlowali narkotykami ale mogą im skoczyć .

itd. itd. itd.

Bronek 
Kombatant

Piwa: 475/981
Wysłany: 2018-09-29, 06:24   

Cytat:
fan militariów morderców z usraela jak i ty

Darek
Mnie delikatniej potraktował :mrgreen: jestem tylko prostakiem

Normalnie w realu człowiek wpierfolił, ale jakt to Ferdek powiedział..... "Walniesz.... a pojdziesz siedzieć za człowieka".

Dziwny przypadek.... przecież ma kotka? :bajer

Musi Pacyfista, OK ale dlaczego niewychowany?
Ostatnio zmieniony przez Bronek 2018-09-29, 06:39, w całości zmieniany 1 raz  

mischka 
Kombatant

Twój sprzęt: Knaus
Piwa: 154/191
Wysłany: 2018-09-29, 06:30   

pasza, co ci się w życiu nie udało?

Darek Szczecin 
Kombatant

Wysłany: 2018-09-29, 07:02   

pasza napisał/a:
kaimar napisał/a:

Dariusz żyje przemysłem propagandowym hollywood , hmm gdyby tak zaprosił tuska ,kaczysława czy inne stwory z kodu czy nowoczesnej to uny by wszyscy z nim pojechali i brawo bili, w tym jakoś dziwnie są zgodni jak jeden mąż.

Darek musisz iść z duchem czasu i KONIECZNIE przemalować go na tęczowo bo macierewicz czy inny kaczysław takim sraczkowatym już nie pojedzie z tobą a un też taki fan militariów morderców z usraela jak i ty.

to tylko link pierwszy lepszy z gadzinówki reżimowej ogólnie jest znacznie gorzej grendery,lesbijki,pedały i inne cuda tam rządzą, narkomania powszechna ,a naiwni patrioci weterani którzy mordowali w Wietnamie ( a których oszukano )zdychają w śmietnikach usa to samo się tyczy tych z Iraku.
http://www.newsweek.pl/sw...y,385904,1.html
Dziś właśnie próbują aresztować w Polsce żołdaków usmańskich co handlowali narkotykami ale mogą im skoczyć .

itd. itd. itd.

Pasza to co widziałeś to tylko wierzchołek góry, dodatkowo oprócz tematów militarnych od II WŚ, jestem aktywnym miłośnikiem i rekonstruktorem, Wikingów, Słowian, Rycerzy. I teraz najgorsze słucham ostrego metalu i otarłem się o satanizm , trenuję krav magę :diabelski_usmiech . Ale ja to pikuś, mam znajomych którzy mają pod domem czołgi, trasportery, działa i amfibie, na chodzie sprawne. :spoko .

Wojciechu 
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Piwa: 157/150
Wysłany: 2018-09-29, 12:02   

Darek Szczecin - bo życiu oprócz pracy trzeba mieć "cóś" - dla czego warto poświęcić swój wolny czas. Im więcej tego tym lepiej - na emeryturze i nie tylko - jak znalazł. Wprawdzie hewi metal to nie moja bajka i o satanizm się nie otarłem - ale ostatnio bardzo interesują mnie custom knives - to też metal ;)
Darek- w życiu trzeba zabiegać o rodzinę, przyjaciół - (proza życia) i własne zainteresowania - aby nie zwariować. Fajnie, że jesteś takim człowiekiem renesansu - podoba mi się - tak trzymaj. :spoko

Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…

Darek Szczecin 
Kombatant

Wysłany: 2018-09-29, 12:31   

prof-os napisał/a:
Darek Szczecin - bo życiu oprócz pracy trzeba mieć "cóś" - dla czego warto poświęcić swój wolny czas. Im więcej tego tym lepiej - na emeryturze i nie tylko - jak znalazł. Wprawdzie hewi metal to nie moja bajka i o satanizm się nie otarłem - ale ostatnio bardzo interesują mnie custom knives - to też metal ;)
Darek- w życiu trzeba zabiegać o rodzinę, przyjaciół - (proza życia) i własne zainteresowania - aby nie zwariować. Fajnie, że jesteś takim człowiekiem renesansu - podoba mi się - tak trzymaj. :spoko

Dokładnie, przy okazji poznaje się masę zakręconych ludzi, z którymi można przegadać całą noc, a kniversa mam w rodzinie Noże Januszyk, też dobry artysta. :szeroki_usmiech . Dla tego też uwagi i jakieś dziwne podpięcie pod politykę światową jak kolegi Paszy spływają po mnie dość lekko i nawet nie denerwują :spoko

MirekKliny 
zaawansowany
https://www.facebook.com/mg.campers

Twój sprzęt: To co wolne :)
Piwa: 20/5
Wysłany: 2018-09-30, 18:26   

Dareczku obejrzałem - szczękę pozbierałem i pełen SZACUN

Jak kiedyś nabędę coś z pod znaku HD do już wiem do kogo się uśmiechnę po wydechy maszynowe :)

maxtz 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: VW T4
Piwa: 25/5
Wysłany: 2018-09-30, 18:50   

Bardzo fajny kamperek :-P
Ale na przyczepie to ja bardziej bym widział coś takiego w komplecie :diabelski_usmiech

KASZUB 
weteran

Twój sprzęt: Samojebka ducato by KASZUB
Nazwa załogi: My
Piwa: 60/63
Wysłany: 2018-09-30, 20:17   

Darek... Nie jesteś sam!

FB_IMG_1538331368952.jpg
Plik ściągnięto 35 raz(y) 94,48 KB

Wyświetl szczegóły
pasza 
weteran

Wysłany: 2018-10-02, 23:30   

Pasza to co widziałeś to tylko wierzchołek góry, dodatkowo oprócz tematów militarnych od II WŚ, jestem aktywnym miłośnikiem i rekonstruktorem, Wikingów, Słowian, Rycerzy. I teraz najgorsze słucham ostrego metalu i otarłem się o satanizm , trenuję krav magę :diabelski_usmiech . Ale ja to pikuś, mam znajomych którzy mają pod domem czołgi, trasportery, działa i amfibie, na chodzie sprawne. :spoko .

Darek "rekonstruktorem, Wikingów, Słowian" a to według jakiej historii Geremka Michnika czy innych mu podobnych?

Wiesz czym są Wedy, nasze pismo Głagolica ..
Jak można być fanem zbrodniarzy z usraea i pisać o Słowianach ,wy być może rekonstruujecie ale tylko i wyłącznie dezinformację Słowian jak to 1000lat temu zeszliśmy z drzewa, tak jak pejs duda to powiedział że nic nie było a nagle..
Bronek to potwierdza swą samą obecnością a śmierdzi z daleka jak diabli.

Ja pasuję myślałem że jesteś gościem na innym poziomie a ty jak dziecko bawisz się znaczkami usraela w wojaka.

pasza 
weteran

Wysłany: 2018-10-02, 23:40   

mischka napisał/a:
pasza, co ci się w życiu nie udało?

Troszkę tego będzie tak jak każdemu w życiu, jednak zawsze to co co chciałem osiągnąć osiągałem choć później stwierdzałem że to jednak nic takiego.
A teraz ty powiedz szczerze co ciebie boli.

Odpowiedz do tematu