|
|
|
Bieszczady kempingi??? |
| Autor |
Wiadomość |
Gewehr
weteran

Pomógł: 39 razy Dołączył: 30 Paź 2013 Piwa: 226/114 Skąd: AmWarsztat.pl
|
Wysłany: 2018-11-08, 20:21
|
|
|
Spałem w lipcu na tym właśnie parkingu. Też pani straszyła strażnikiem 😁
Staliśmy przy tej wiacie najbliżej drogi. Straż parku jeździła i nic. Wjezdzali również na parking ze dwa razy. Oprócz nas, stały jeszcze trzy osobówki. W nich też spali ludzie. Oprócz hałasu od drogi i pijanej młodzieży wracającej z jakiegoś party, było spoko. Rano ruszyliśmy sobie na szlak |
|
|
|
 |
grzegorz_wol
weteran
Twój sprzęt: Knaus 595 '98
Nazwa załogi: powolniaki
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Kwi 2015 Piwa: 84/65 Skąd: Piła
|
Wysłany: 2018-11-10, 18:01
|
|
|
| Ok. Czyli mój taktyczny odwrót był niepotrzebny. Teraz analizując sprawę to pewnie strażnicy kontrolowali wjazd do Wołosatego a na nas patrzyli z nudów. |
|
|
|
 |
dominik
stary wyga

Twój sprzęt: FIAT DUCATO 2,3 Burstner Nexxo T740
Nazwa załogi: dominiki
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Cze 2008 Piwa: 12/18 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 2018-11-10, 20:17
|
|
|
Mogłeś podjechać do Wołosatych i tam zostać na parkingu (cytuję parkingowego - w zasadzie nie można,ale...). Ciekawym miejscem do nocowania są pola namiotowe BPN ceny 20PLN kamper + 10PLN od osoby i klimatyczne 1,6PLN, a za to masz całodobowy dostęp do snitariatów z ciepłą wodą, wiat na ognisko, niestety prądu nie przewidują.
Byłem we wrześniu, Bieszczady się rozwijają, a ceny na kempingach to za postawienie Kampera 37PLN + cała reszta, takie trzeba omijać na szczęście są miejsca darmowe lub tanie. |
_________________ Ewa i Piotrek
 |
|
|
|
 |
bond
trochę już popisał
Twój sprzęt: t4 multivan
|
Wysłany: 2018-11-11, 00:04
|
|
|
| Dominik po co ci pole namiotowe , w kamperze masz full wypas ????? Zajedz na pole namiotowe tramp w Cisnej i przyjdz na ognisko a poczujesz klimat bieszczad . |
| |
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 256/626 Skąd: z głębokiego buszu
|
Wysłany: 2018-11-11, 07:23
|
|
|
| bond napisał/a: | | Dominik po co ci pole namiotowe , |
| bond napisał/a: | | Zajedz na pole namiotowe tramp w Cisnej i |
|
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
 |
|
|
|
 |
dominik
stary wyga

Twój sprzęt: FIAT DUCATO 2,3 Burstner Nexxo T740
Nazwa załogi: dominiki
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Cze 2008 Piwa: 12/18 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 2018-11-11, 16:37
|
|
|
| Klimat Bieszczad dobrze znam, mam tam własne miejsca na ryby, grzyby i do nocowania i na ognisko. Miejsce które proponujesz również znam. |
_________________ Ewa i Piotrek
 |
|
|
|
 |
daro35
weteran
Twój sprzęt: Iveco daily 35S14
Nazwa załogi: Deszczyki
Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Lis 2017 Piwa: 76/254 Skąd: Kętrzyn
|
Wysłany: 2018-11-11, 21:36
|
|
|
| dominik napisał/a: | | Klimat Bieszczad dobrze znam, mam tam własne miejsca na ryby, grzyby i do nocowania i na ognisko. Miejsce które proponujesz również znam. |
To podziel się tymi miejscami z nami,ja też myślę o wyjeździe w góry,a chcę zacząć od Bieszczad |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|