Twój sprzęt: Lublin 3324
Nazwa załogi: zbYchEwka
Wysłany: 2019-02-07, 08:09
Socale napisał/a:
[...]
PS.Grać równo nie wyznacza taktomierz lecz także siła uderzenia by każde uderzenie brzmiało identycznie.
To serio proste nie jest.
Jak mi wykłada mój funfel perkusista: po czym poznać, że perkusista puka do drzwi? Bo spóźnia. (Przyspiesza jeżeli dotyczy odwrotnego przypadku. A to dlatego, że perkusiści dzielą się na tych, którzy zwalniają i tych co przyspieszają. :) )
Bazyli Kombatant +125 punktów do życia po odpaleniu kampera
Twój sprzęt: T.E.C. Rotec 680G automat 196 KM
Nazwa załogi: Bartek/Magda/Kasia/Filip Pomógł: 9 razy Dołączył: 13 Mar 2011 Piwa: 195/186 Skąd: Lublin->BOTANIK
Wysłany: 2019-02-08, 23:40
Bazyli Kombatant +125 punktów do życia po odpaleniu kampera
Twój sprzęt: T.E.C. Rotec 680G automat 196 KM
Nazwa załogi: Bartek/Magda/Kasia/Filip Pomógł: 9 razy Dołączył: 13 Mar 2011 Piwa: 195/186 Skąd: Lublin->BOTANIK
Zauważcie że tu niema białych, nie ma na siłę mieszania jednych z drugimi co na siłę teraz serwują a co jest idiotyczne i szkodliwe dla wszystkich.
Dziś mixy gredery i inne cuda.
Ostatnio zmieniony przez pasza 2019-02-09, 23:24, w całości zmieniany 2 razy
Twój sprzęt: HYMERMOBIL 522 FORD
Nazwa załogi: brave sir Robin Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Paź 2015 Piwa: 71/62 Skąd: Starogard Gd.
Wysłany: 2019-02-10, 09:18
daro35 zapodał Kata. Ja metal raczej ciężko trawię, ale ballady metalowe uważam za odrębny gatunek i płyta Kat - ballady to arcydzieło światowego formatu. Od wielu lat wracam do tej płyty regularnie. Wrzucałem tu kiedyś linki do koncertu z metalmanii w spodku (te same co daro35 + inne), gdzie Kat grał jako support Iron Maiden. Kat zaprezentował słowiańską magię, a Iron Maiden komiksowe potwory. Nie obraźcie się, ale Kat jest dla dojrzałych, a Iron Maiden dla dzieci - tak to odbieram.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum