|
|
Sklejka i drewno do w pełni przeszklonego busa? |
Autor |
Wiadomość |
sebbos
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Ford Transit 85T300 Bus
|
Wysłany: 2019-02-22, 11:45 Sklejka i drewno do w pełni przeszklonego busa?
|
|
|
Mam w pełni przeszklonego Transita, mam zamiar wywalić tapicerkę (szczątkową) i zasłonić połacie metalu - wokół okien, na drzwiach i suficie, sklejką i miejscami drewnem, pod to pewnie wełna a tam gdzie musi być cienko (sufit) to pewnie filc poroso.
Próbował ktoś może czegoś takiego?
Pytanie - co na to diagnosta, bo nie zamierzam przerejestrowywać auta, zostaje osobowy.
Inna sprawa to ew. kolizja, ale wszystko to będzie klejonka więc nie pójdzie od razu w drzazgi, a te z kolei w pasażerów.
Poniżej fota, już niestety nie wiem skąd, ale sufit zachwycił moją ślubną
sklejka w busie.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 14 raz(y) 180,97 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez sebbos 2019-02-22, 21:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
amples
Kombatant
Twój sprzęt: Master III
Pomógł: 13 razy Dołączył: 28 Lut 2013 Piwa: 129/18 Skąd: UE
|
Wysłany: 2019-02-22, 12:06
|
|
|
sebbos napisał/a: | Pytanie - co na to diagnosta, bo nie zamierzam przerejestrowywać auta, zostaje osobowy. | A co diagnostę interesuje jak wytapicerujesz - okleisz sobie auto , ilość miejsc ma być zgodna z DR . |
|
|
|
 |
sebbos
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2019-02-22, 15:13
|
|
|
I tu się zaczyna zabawa, właśnie zmieniłem kanapę 2 os na pojedynczy fotel (tez fabryczny Forda), w DR 9, w aucie 8 lub mniej jeśli wyjmę kanapy, niedługo przegląd |
|
|
|
|
 |
Norbertp83
zaawansowany TAK - Towarzystwo Anonimowych Kamperoholików
Twój sprzęt: Citroen Jumper L4H3 3.0HDI
Nazwa załogi: Family Team
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Gru 2018 Piwa: 12/6 Skąd: Żyrardów
|
Wysłany: 2019-02-23, 23:18 Re: Sklejka i drewno do w pełni przeszklonego busa?
|
|
|
sebbos napisał/a: | I tu się zaczyna zabawa, właśnie zmieniłem kanapę 2 os na pojedynczy fotel (tez fabryczny Forda), w DR 9, w aucie 8 lub mniej jeśli wyjmę kanapy, niedługo przegląd |
Zmień ewentualnie tylko ilość miejsc zostając przy osobowym.
sebbos napisał/a: | Poniżej fota, już niestety nie wiem skąd, ale sufit zachwycił moją ślubną |
Wygląda mi to na polakierowaną sklejkę. |
|
|
|
|
 |
sebbos
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2019-02-24, 11:49
|
|
|
zgadza się, to sklejka egzotyczna, chyba już wiem jaki gatunek ::wyszczerzony: |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|