|
|
Przesunięty przez: janusz 2009-10-05, 21:28 |
Samochód z napędem hybrydowym |
| Autor |
Wiadomość |
ML
zaawansowany

Twój sprzęt: Buerstner Levanto A574
|
Wysłany: 2009-04-05, 23:35
|
|
|
| koko napisał/a: | | Wszystko co napisał ML to święta prawda ja jeżdże Lexusem RX 400H 272km |
ale wiesz, że są tzw. trzy prawdy: święta prawa, tyż prawda i .... |
_________________ To tylko MATRIX ...
 |
|
|
|
 |
kazbar
weteran

|
Wysłany: 2009-04-06, 20:52
|
|
|
| ML napisał/a: | | Od kiedy zacząłem jeździć automatami, to nie chcę patrzeć już w stronę manualnych skrzyń biegów. |
Późną jesienią zeszłego roku też przesiadłem się na automata. Nie mogę się nacieszyć jazdą. Bajer! Gdy zaczyna mi z braku ruchu cierpnąć lewa noga, to sobie na niej siadam albo wystawiam przez okno
Następny kamper musi być automatem. To już postanowione i ani kroku w tył.
Problem w tym, że mało jest na wtórnym rynku takich kamperków i praktycznie nie ma w czym wybierać. Cierpliwie jednak czekam na jakąś "gwiazdkę z nieba". Boje się, że prędzej doczekam się wyprodukowania kamper-hybrydy niż wyśnionego automata o słusznej DMC, nienowego, niestarego, niedrogiego, nieprzechodzonego, niebitego, niemalowanego, niezajeżdżonego, nie, nie nie..... Nie ma takiego! |
|
|
|
 |
ML
zaawansowany

Twój sprzęt: Buerstner Levanto A574
|
Wysłany: 2009-04-06, 20:59
|
|
|
| Kazek Kluska napisał/a: | wyśnionego automata o słusznej DMC, nienowego, niestarego, niedrogiego, nieprzechodzonego, niebitego, niemalowanego, niezajeżdżonego, nie, nie nie..... Nie ma takiego! |
Takie cuda Kazek, to tylko w Erze |
_________________ To tylko MATRIX ...
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|