Twój sprzęt: Fiat Ducato EuraMobil 625 1995r.
Nazwa załogi: dziwaczki Pomógł: 17 razy Dołączył: 30 Sie 2010 Piwa: 58/18 Skąd: Osowiec/Mazowieckie
Wysłany: 2019-05-12, 21:37
nie ograniczają chłodzenia - mają otwory i odstają od felgi - jeździłem po górach i to nie małych - to kwestia umiejętności, jak ktoś nie umie hamować silnikiem to i tak spali hamulce albo sprzęgło a przy naszych 3.5T pojazdach to podstawa.
Obok mnie zimował na parkingu i stoi nadal, duży Brustner, alkowa, na bliźniakach orurowany, z takimi kołpakami.
Autko z wierzchu zadbane, wiekowe ale te kołpaki robią wrażenie. Świecą jak psu....
PS. Poświęciłem 12 godzin Niedzieli (alleluja i do przodu) na "powtórkę z rozrywki", czyli montowanie przetwornicy, dupereli itd... czeka mnie zmiana blatu , SOG i to tyle...w blaszaku ( zdecydowanie to nie Kamper )
Przywaliłem banią kilka razy w kretyńską półkę nad kabiną, że ja tego nie zauważyłem?
W swoim normalnym kamperze wyczyścilem zbiorniki czystej z niewielkiej ilości rdzawego osadu. (sreberko działa znakomicie). Polecam odkurzaczem, potem szmatką.
Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii Pomógł: 36 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 344/86 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2019-05-17, 21:56
Odnowiłem poprzez polakierowanie uchwyt kamery cofania , daszek przeciwsłoneczny oraz samą kamerkę.
Lakier dobrany po numerze PPG
Kombinowałem z bagażnikiembdo roweru. Szyna oryginalna za krótka, i za wąskie były mocowania.
Ale opalarka go formowania plastiku , kątówka do jego cięcia i mocowanie przednie ztuningowane na tył Thule do fatbika... Rowerek grubasek jedzie.
Do tego nawet będzie boczny najazd, gdyż pomimo że zjeżdża nisko, to jednak te 50 cm trzeba dźwignąć.
Kobitki zaś WNM mogą się nabawić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum