Przesunięty przez: janusz 2011-02-11, 14:25 |
XXIII Międzynarodowy Zlot Campingu i Caravaningu BORKI 2009 |
Autor |
Wiadomość |
KOCZOR
weteran
|
|
|
|
 |
48a-ELANKO
weteran dawniej: 48a-ELANKO

|
Wysłany: 2009-02-02, 12:25
|
|
|
Byliśmy na tym zlocie w 2008 roku. Ilość załóg olbrzymia - ponad 200! Był to nasz pierwszy zlot i zaskoczeni byliśmy serdecznym przyjęciem przed Klub "Łabędź" z Radomia. Klub głównie przyczepowców (+Koko) natychmiast przygarnął nas nowicjuszy i bawiliśmy się świetnie! |
_________________ Ela i Andrzej
 |
|
|
|
 |
prezesuu
weteran 102 dni to nie zbyt wiele

Twój sprzęt: chwilowo bezdomny
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Lut 2008 Piwa: 22/13 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
|
Wysłany: 2009-02-02, 21:10
|
|
|
Też byliśmy i świetnie się bawiliśmy. Tak było dobrze, że zostały mi talony na piwo i danie regionalne.
Gruby przygotował winko i wędzonego łososia, a ja DżinDobry i resztę, było pysznie i wesoło.
W tym roku też się wybieramy, ale nie wiem czy zdołamy dojechać, bo mamy 6 km na miejsce. |
|
|
|
 |
Tolo-Digli
weteran

Twój sprzęt: Fiat Dukato
|
Wysłany: 2009-02-03, 09:09
|
|
|
Borki były fajne natomiast zlot w częstochowie nie dopisał z opowiadań wynikało że było mało ludzi miejsce fajne ale przyznać trzeba że Łabędzie Radomskie potrafią świetnie się bawić a i organizator stanął na wysokości organizując czas wszystkim bezwzględu na wiek a my z Kalininem godnie reprezentowaliśmy CT na wet na ręce OD złożyliśmy nagrodę |
_________________ NIE TY MI JESTEŚ WROGIEM .LECZ TWOJE HOBBY PRZYJACIELEM
 |
|
|
|
 |
prezesuu

|
Wysłany: 2009-04-06, 20:41
|
|
|
Przymierzając się do zlotu w Borkach, ze zdziwieniem przeczytałem w zgłoszeniu o wysokości wpisowego. 120,- PLN dla załogi zrzeszonej w klubach
caravaningowych PZM, PFCC lub PTTK. Dla załóg niezrzeszonych 150,-PLN. Nie należę do żadnego z wymienionych klubów. Wynika z tego, że będąc z CT muszę zapłacić 150,-PLN. ( http://lkkc.nazwa.pl/karta_zgloszeniowa_2009.pdf ).
Nie chodzi do końca o pieniądze, ale o fakt, że jako CT nie jesteśmy uważani przez inne organizacje. No i jeszcze to nazewnictwo "motocaravan".
Jest to kolejny powód abyśmy licznie nawiedzili Borki by przeprowadzić edukację i stać się zauważanym przez inne organizacje. Gorąco zachęcam do zapisów i przyjazdu na ten międzynarodowy zlot.
W zaszłym roku przy rejestracji pytano nas o przynależność klubową i byli mocno zdziwieni, co to za CamperTeam. |
|
|
|
 |
M-k
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: był, niema, i nie będzie
|
Wysłany: 2009-04-06, 20:52
|
|
|
prezesuu napisał/a: |
Nie chodzi do końca o pieniądze, ale o fakt, że jako CT nie jesteśmy uważani przez inne organizacje. No i jeszcze to nazewnictwo "motocaravan".
|
Ja tam widze jeszcze fajniejsze wyrażenie : Campobus
Co to jest |
|
|
|
 |
eeik
Kombatant "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Dethleffs
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lut 2007 Piwa: 13/7 Skąd: Śląsk-Wodzisław Śl.
|
Wysłany: 2009-04-06, 21:03
|
|
|
Maczek napisał/a: | prezesuu napisał/a: |
|
Ja tam widze jeszcze fajniejsze wyrażenie : Campobus
Co to jest |
Autobus z kuszetkami ????? |
_________________ Ewa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
prezesuu

|
Wysłany: 2009-04-06, 21:55
|
|
|
Może taki?
DSCN8811.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 5743 raz(y) 76,04 KB |
|
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

Twój sprzęt: Adria
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Wrz 2008 Piwa: 21/22
|
Wysłany: 2009-04-07, 00:26
|
|
|
prezesuu napisał/a: | W zaszłym roku przy rejestracji pytano nas o przynależność klubową i byli mocno zdziwieni, co to za CamperTeam. |
Jacuś, my jeszcze nie mamy klubu.
Jesteśmy forum CT (najwspanialszym, najukochańszym, ale nie klubem )
Po zarejestrowaniu Stowarzyszenia możemy się zapisać jako jego członkowie, dostaniemy karty klubowe i zaistniejemy w świecie.
prezesuu napisał/a: | Przymierzając się do zlotu w Borkach, ze zdziwieniem przeczytałem w zgłoszeniu o wysokości wpisowego. 120,- PLN dla załogi zrzeszonej w klubach
caravaningowych PZM, PFCC lub PTTK. |
Wyżej wymienione kluby doskonale wiedzą o naszym istnieniu, ale niestety jesteśmy nie zrzeszeni. |
|
|
|
 |
StasioiJola
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Bürstner
Nazwa załogi: StasioiJola
Pomógł: 12 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Piwa: 81/283 Skąd: Gąbin
|
Wysłany: 2009-04-07, 01:50
|
|
|
Ja tam czuję się zrzeszony razem z Wami w CT!!! Ale tak jak Jacek pisze musimy zaistnieć silną reprezentacją na tym i innych ogólnopolskich spotkaniach carawaningowych, coby ludziska poznali, że jesteśmy SILNĄ GRUPĄ pod wezwaniem OD.!!! Stasio. |
|
 |
eeik
Kombatant "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Dethleffs
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lut 2007 Piwa: 13/7 Skąd: Śląsk-Wodzisław Śl.
|
Wysłany: 2009-04-07, 08:54
|
|
|
W roku 2007 w Brennej nie mieli żadnego problemu żeby nas wpisać jako Klub CT - o ile pamiętam
było to pierwsze nasze użycie CT jako Klubu i wpisanie oficjalnie w listę .
Nie znali ale bez problemu wpisali )) |
_________________ Ewa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
louis_cypher
stary wyga

Twój sprzęt: a co dadzą
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Mar 2007 Otrzymał 10 piw(a) Skąd: skąd chce
|
Wysłany: 2009-04-07, 09:28
|
|
|
Cytat: | W roku 2007 w Brennej nie mieli żadnego problemu żeby nas wpisać jako Klub CT |
My też wtedy tak podaliśmy i nie było żadnego problemika, no i w Brennej powstała 1 flaga CT,
relikwie wozi teraz chyba Jawa |
_________________ Siema , Heyka , Narka , ITD ITP |
|
|
|
 |
JaWa
Kombatant Pierwsza "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Fiat Ducato Roller Team Granduca
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 367/235 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2009-04-07, 09:43
|
|
|
louis_cypher napisał/a: | relikwie wozi teraz chyba Jawa |
Wozi, wozi, może kiedyś przekaże do muzeum w Warce. |
_________________ Wanda i Jacek Kutno
-------------------------------------------
www.youtube.com/@JacekKropidlowskikutno/videos
 |
|
|
|
 |
louis_cypher
stary wyga

Twój sprzęt: a co dadzą
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Mar 2007 Otrzymał 10 piw(a) Skąd: skąd chce
|
Wysłany: 2009-04-07, 10:08
|
|
|
JaWa napisał/a: | Wozi, wozi, może kiedyś przekaże do muzeum w Warce. |
Jak się potem zaczną pielgrzymki to dopiero będzie, Lourdes nie dorówna |
_________________ Siema , Heyka , Narka , ITD ITP |
|
|
|
 |
Tolo-Digli
weteran

Twój sprzęt: Fiat Dukato
|
Wysłany: 2009-04-07, 12:34
|
|
|
prezesuu napisał/a: | Przymierzając się do zlotu w Borkach, ze zdziwieniem przeczytałem w zgłoszeniu o wysokości wpisowego. 120,- PLN dla załogi zrzeszonej w klubach
caravaningowych PZM, PFCC lub PTTK. Dla załóg niezrzeszonych 150,-PLN. Nie należę do żadnego z wymienionych klubów. Wynika z tego, że będąc z CT muszę zapłacić 150,-PLN. ( http://lkkc.nazwa.pl/karta_zgloszeniowa_2009.pdf ).
Jest to kolejny powód abyśmy licznie nawiedzili Borki by przeprowadzić edukację i stać się zauważanym przez inne organizacje. Gorąco zachęcam do zapisów i przyjazdu na ten międzynarodowy zlot.
W zaszłym roku przy rejestracji pytano nas o przynależność klubową i byli mocno zdziwieni, co to za CamperTeam. | potwierdzam zdziwienie było ogromne że istnieje coś takiego CT więc może czas wreszcie przytrzeć nosa co poniektórym pzm-otom i tym podobnym zarezerwujmy połowe tego placu |
_________________ NIE TY MI JESTEŚ WROGIEM .LECZ TWOJE HOBBY PRZYJACIELEM
 |
|
|
|
 |
|