|
|
Riviera rumuńska |
Autor |
Wiadomość |
izola
Kombatant

Twój sprzęt: MB Marco Polo
Nazwa załogi: Izolownia
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 20 Sty 2015 Piwa: 232/165 Skąd: Westfalia
|
|
|
|
 |
gardamm
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: FIAT Talento 1991 GRANDUCA 49
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Maj 2011 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 2019-08-29, 18:54
|
|
|
Łazienki i wc z glazurą sprzątane co najmniej 2 razy dziennie, oczywiście ciepła woda 24h. Dostęp do prądu, teren zadbany, urządzony, oświetlony, ochrona, sensowne miejisce dla kota, może jakaś knajpka. No to by było takie wspolczesne minimum.[/quote]
s-camping Navodari ( MAMAIA )
( w sezonie tloczno nawet bardzo ale staraja sprostac tym wymaganiom.
Do tego duża i pusta plaża i piękny spacer do centrum brzegiem morza a rano wschod słońca
centralnie nad morzem a wieczorem zachód nad jeziorem ) |
|
 |
radzik
trochę już popisał

Twój sprzęt: Adria Adriatik 670sk
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Kwi 2012 Piwa: 7/1 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2019-09-02, 22:10
|
|
|
Jeżeli nad morze w Rumunii to ja polecam na północ od Konstancy, Corbu i Vadu - cisza i spokój, chyba że ktoś szuka klimatu Mielna i Międzyzdrojów to faktycznie Mamaia, Jupiter itp. Bardzo sympatyczny kemping http://www.malulmarii.ro/ - najlepiej zadzwonić wcześniej (mówią po angielsku) i zarezerwować sobie miejsce. Jeżeli ktoś lubi stać na dziko to w tym rejonie można bez problemu wjechać praktycznie na plażę - dużo osób tak robi. Ja byłem bardzo pozytywnie zaskoczony morzem w Rumunii. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|