|
|
Pilnie potrzebne ramię markizy OMNISTOR 6300 |
Autor |
Wiadomość |
krak
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Przyczepa Knaus
|
Wysłany: 2019-09-13, 18:41 Pilnie potrzebne ramię markizy OMNISTOR 6300
|
|
|
Witam.
Forumowicze mam nie lada problem.
Otóż wybieramy się w przyszłym tygodniu naszym nowym nabytkiem na wakacje (w środę 18.09.2019). Niestety zanim zdążyliśmy gdziekolwiek pojechać została uszkodzona markiza THULE OMNISTOR 6300 a konkretnie lewę ramię (złamany łącznik ten z linkami na środku). Uszkodzenie powstało już dwa tygodnie temu i dealer obiecał w tym czasie załatwić nowe jednak dzisiaj powiedział ,że nie wcześniej niż za miesiąc (bo nowy model i nie ma w Thule). Może ktoś zna, może ktoś wie a może ktoś ma do sprzedania takie ramię. Podobno pasuje od Omnistora 6200. Ratuje mnie również sam przegub który można wymienić ale nie występuje jako osobna część zamienna. Za wszelkie podpowiedzi będę wdzięczny bo trochę słabo tak dwa tygodnie się patrzeć na markizę której nie możesz rozłożyć :-(. Łukasz tel. 601-159-720
P.S. Obdzwoniłem chyba wszystkie sklepy, salony z częściami i nic.
IMG_6605.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 748 raz(y) 90,5 KB |
IMG_6605.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 748 raz(y) 90,5 KB |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|