Moj Camper jest " na firmę" czy nie ? |
mój camperek |
kupiłem za gotówkę i jest zarejestrowany na mnie, długo marzyłem az uskładałem. |
|
79% |
[ 55 ] |
kupiłem na kredyt i jest zarejestrowany na mnie , nie mogłem się doczekać az dozbieram |
|
8% |
[ 6 ] |
jest kupiony za gotówkę "na firmę", bo ja mam wszystko "na firmę" nawet.... nie powiem co. |
|
7% |
[ 5 ] |
jest kupiony " na firmę" w kredycie-leasingu, bo ja mam wszystko na krechę w firmie. |
|
4% |
[ 3 ] |
|
Głosowań: 69 |
Wszystkich Głosów: 69 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Rockers
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2009-04-28, 22:39
|
|
|
a ja nie kupiłem tylko wymieniłem mój ukochany motorek na kamperka ale jest całkiem mój i żony |
|
 |
rafalcho
weteran uzależniony od CT

Twój sprzęt: FORD TRANSIT Burstner Nexxo Family a 645
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Kwi 2007 Piwa: 10/12 Skąd: Łódź / Andrespol
|
Wysłany: 2009-04-29, 05:53
|
|
|
Ja kupiłem "go" 50/50 (gotówka/kredyt) na firmę.
|
_________________ Pozdrawiam
rafalcho
www.techrol.eu |
|
|
|
 |
Santa
weteran

Twój sprzęt: dreamliner
Nazwa załogi: ROMULUSI
|
Wysłany: 2009-04-29, 19:12
|
|
|
Nasz jest całkowicie nasz - zakupiony za oszczędności przeznaczone na tzw. czarną godzinę |
|
|
|
 |
prezesuu
weteran 102 dni to nie zbyt wiele

Twój sprzęt: chwilowo bezdomny
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Lut 2008 Piwa: 22/13 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
|
Wysłany: 2009-04-29, 22:06
|
|
|
Santa napisał/a: | zakupiony za oszczędności przeznaczone na tzw. czarną godzinę | Ta godzina była naprawdę czarna, ale teraz już chyba pełnia szczęścia i radość z życia. |
|
|
|
 |
StasioiJola
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Bürstner
Nazwa załogi: StasioiJola
Pomógł: 12 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Piwa: 81/283 Skąd: Gąbin
|
Wysłany: 2009-04-29, 22:19
|
|
|
My spełnilismy swoje marzenie i jest całkowicie nasz prywatny, chociaż w moim przypadku ja to firma , a firma to ja, więc już całkiem nie wiem jak to jest!!!! |
|
 |
tomo
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: bawarska szafa dwudrzwiowa
|
Wysłany: 2009-04-29, 22:26
|
|
|
Santa! Jeżeli Wasz kampiórek jest ową "czarną godziną" to życzę Wam samych takich czarnych godzin
T |
_________________ Żyć - można
Kamperować - musi się |
|
|
|
 |
Santa
weteran

|
Wysłany: 2009-04-30, 18:21
|
|
|
prezesuu napisał/a: | Santa napisał/a: | zakupiony za oszczędności przeznaczone na tzw. czarną godzinę | Ta godzina była naprawdę czarna, ale teraz już chyba pełnia szczęścia i radość z życia. |
tomo napisał/a: | Santa! Jeżeli Wasz kampiórek jest ową "czarną godziną" to życzę Wam samych takich czarnych godzin
T |
Nasza "czarna godzina" była bramą do raju Ostatnio naszły nas takie refleksje, że gdyby nam tej przyczepy nie ukradli, to dziś bylibyśmy bardzo biedni A kamperek byłby pewnie tylko marzeniem na jakąś bliżej nieokreśloną przyszłość |
|
|
|
 |
Aulos
weteran

Twój sprzęt: Bürstner Solano na Ducato
Nazwa załogi: SOKOŁY
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Lut 2007 Piwa: 62/37 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 2009-04-30, 18:37
|
|
|
Ale to nie "czarna godzina" jest przyczyną Waszej dzisiejszej radości. Na tym polega mądrość człowieka, aby ze złych doświadczeń czerpać naukę na przyszłość i patrzeć do przodu zamiast oglądania się za siebie. Mogliście się załamać i zrezygnować z podróży, mogliście obrazić się na Włochy i nigdy tam więcej nie pojechać, ale podjęliście najlepszą możliwą decyzję - zmieniliście sprzęt na bardziej mobilny i z radością na buźkach ruszacie przed siebie. Jeszcze raz Wam gratuluję! |
_________________ "Nosiciel nieuleczalnej kamperomanii"
 |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
Santa
weteran

|
Wysłany: 2009-04-30, 18:50
|
|
|
Aulos - zawsze jestem pod wrażeniem Twoich przemyśleń i trafności sądów. Gdyby tu kiedyś założono kółko filozoficzne, to typuję Ciebie na prezesa
Ale już dłużej nie będę rozmywać wątku, bo zaraz mi się dostanie od Administratora - albo w najlepszym przypadku od Agnieszki - że jej męża rozpuszczam
Ps. Wirtualne piwo dla Ciebie |
|
|
|
 |
Black Cadillac
trochę już popisał a dużo można się od niego dowiedzieć.

Twój sprzęt: FORD-BENIMAR 496 NK
Nazwa załogi: K1-Agata i Janusz
Dołączył: 27 Kwi 2009 Postawił 1 piw(a) Skąd: Kąty Wrocławskie
|
Wysłany: 2009-05-05, 13:35
|
|
|
A mój jest kupiony za nasze pieniądze, prywatne, a zarejestrowany jest na teściową.
I chyba źle ankietę wypełniłem. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|