Twój sprzęt: 94 Autostar 2.5 td/ Weinsberg 700 DG 2019 r
Nazwa załogi: MIRKI
Wysłany: 2019-07-18, 09:16 kampingi w okolicy vrsar Chorwacja
Witam. Wybieram się ok. 10 sierpnia do Chorwacji do miejscowości Vrsar. Czy ktoś może polecić jakieś dobre i sprawdzone kampingi w okolicy. Czy warto rezerwować kamping od razu na 14 dni czy też na mniej i szukać później czegoś w innej lokalizacji.
Pozdr. Mirek
Twój sprzęt: CARTHAGO MALIBU I 440 QB Pomógł: 11 razy Dołączył: 31 Sty 2017 Piwa: 478/390 Skąd: Rybnik
Wysłany: 2019-07-18, 20:03
Co do kempingow w Vrsar to nie doradzę bo zdecydowanie wolę druga stronę Limskiego kanału z Roviniem na czele, tu jest sporo ciekawych kampingów .
Od 25 sierpnia w Amarin cena 16€ z kartą ACSI. POLECAM.
Nic nie rezerwój na dwa tygodnie. Na miejscu zdecydujesz czy zostaniesz dłużej czy jedziesz gdzie indziej. Po co się wiązać w miejscu którego nie znasz ( jak zrozumiałem) .
Przygotowałem filmik z kempingu Orsera. Nie można jeździć to odgrzebuję stare materiały.
Zobaczymy może gdzieś pojedziemy na majówkę. To już za tydzień...
Twój sprzęt: W szwagrowej stoi stodole.
Nazwa załogi: Sokale Pomógł: 72 razy Dołączył: 07 Sty 2012 Piwa: 524/637 Skąd: Gubin
Wysłany: 2020-04-25, 09:33
lechd napisał/a:
Przygotowałem filmik z kempingu Orsera. Nie można jeździć to odgrzebuję stare materiały.
Zobaczymy może gdzieś pojedziemy na majówkę. To już za tydzień...
_________________ Staram się pisać poprawnie i zrozumiale.
Do zobaczenia Wojtek i Ewa / Sokale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum