|
|
Inspekcja kampera. Ktoś? coś? |
Autor |
Wiadomość |
wroxy
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2020-05-23, 00:07 Inspekcja kampera. Ktoś? coś?
|
|
|
Witam wszystkich. Jestem "zielony" w temacie kamperów a mam możliwość zakupu
takowego. Zapytuję szacowne grono czy są osoby/firmy zajmujące się inspekcją przed
zakupową - odpłatne sprawdzenie silnika, konstrukcji i wyposażenia. Będę wdzięczny za
podpowiedzi. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2020-05-23, 20:58
|
|
|
wroxy napisał/a: | estem "zielony" w |
Znajdz co cie interesuje i w zaleznosci w jakiej miejscowosci ktos coś doradzi. |
|
|
|
 |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2020-05-23, 22:17 Re: Inspekcja kampera. Ktoś? coś?
|
|
|
wroxy napisał/a: | Witam wszystkich. Jestem "zielony" w temacie kamperów a mam możliwość zakupu
takowego. Zapytuję szacowne grono czy są osoby/firmy zajmujące się inspekcją przed
zakupową - odpłatne sprawdzenie silnika, konstrukcji i wyposażenia. Będę wdzięczny za
podpowiedzi. Pozdrawiam |
tu jest mały problem bo kamper to jakby dwa samochody w jednym. Czyli dostawczak jako baza (ze swym silnikiem itp) oraz zabudowa kamperowa ze swoim wyposażeniem. I to są dwie różne sprawy. Cześć "dostawczą" ogarnie każdy świadomy mechanik. A sprawy kamperowe to już ktoś kto jest w temacie. Mój zaufany mechanik który mi zmienia olej itp nie ma pojęcia o funkcjonowaniu zabudowy stricte kamperowej.... |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|