|
|
|
Czy kupić stary amerykański kamper? Czy nie wtopimy? |
| Autor |
Wiadomość |
mischka
Kombatant

Twój sprzęt: Knaus
Pomógł: 11 razy Dołączył: 27 Lut 2016 Piwa: 152/190 Skąd: Bawaria
|
Wysłany: 2020-08-17, 06:35
|
|
|
| dulare napisał/a: | | Mam wrażenie że trzeba zobaczyć jak ceny będą się kształtowały na jesieni. | Obawiam się że pora roku niewiele zmieni. Sezon trwa cały rok, a ceny stabilne od kilku lat. |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile... |
|
|
|
 |
Cyryl
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Piwa: 356/23 Skąd: Wrocław

|
Wysłany: 2020-08-17, 15:21
|
|
|
wydaje mi się, że pandemia trochę ceny podwindowała.
za kasę jaką kupiłem w październiku/listopadzie kampera (miałem do wyboru dwa), dzisiaj mógłbym kupić 4-5 lat starszego. |
|
 |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2020-08-17, 19:11 Re: Czy kupić stary amerykański kamper? Czy nie wtopimy?
|
|
|
| dulare napisał/a: | Zastanawiamy się nad zakupem starego amerykańskiego kampera - wiek 25 lat, zabudowa na Fordzie E350, silnik benzyna 7,5 z gazem.
|
Kamper USA ma kupę zalet (mnie od zawsze one nieco kręcą i może na emeryturę kupię...) ale i sporo wad. Wg mnie w tym temacie jak szaleć to szaleć i kamper musi być ze slajdami i niezbyt zabytkowy- ale to wiadomo, budżet dosyć poważny.
Jak wam brakuje trochę miejsca i klimy to po prostu kupcie większe i nowsze Ducato (czy Transita) z klimą i już. |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
dulare
weteran

Twój sprzęt: LMC Liberty A 723G
Pomógł: 14 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Piwa: 94/83 Skąd: Zielonki k. Krakowa
|
Wysłany: 2020-08-17, 20:25
|
|
|
Bajaga, właśnie się oglądamy za trochę większymi Transitami, próbujemy też trochę nagiąć budżet może się uda - trzymajcie kciuki |
_________________ "Nie należy wierzyć wszystkiemu co się przeczyta w internecie" - Maria Skłodowska-Curie
Konwerter współrzędnych geograficznych i GPS |
|
|
|
 |
Brat
Kombatant

Twój sprzęt: Merc310D/1995, Europa560
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Piwa: 197/928 Skąd: San Escobar
|
Wysłany: 2020-08-18, 10:15
|
|
|
Pawełku - trzymamy i do zobaczenia! |
_________________ Marian
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|