Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-S plus Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2019 Piwa: 266/108 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2020-11-03, 22:13
My jutro ruszamy podobnym szlakiem zaczniemy od Borów/Swornegacie
_________________ Ten kto żyje widzi dużo..ten kto podróżuje widzi więcej
-------------------------------------------------------------------------------
był Ducato 2,5 Burstner na próbę.. Pilote Explorateur715...zostało Carthago Chic-S plus
Również bardzo fajna relacja tym bardziej że piękna kraina gdzie kaszëbsczi, dobri lëdze. Pòmògą mù w kòżdi biédze. jest mi bardzo bliska
Najbliższe mi są Hel i okolice Kościerzyny
O piosenkę której słowa przytoczyłem to nawet nie pytam - znana jest od Helu po Chojnice ale czy znacie legendę jak powstały piękne Kaszuby i skąd ta nazwa krainy ?
yamah napisał/a:
My jutro ruszamy podobnym szlakiem zaczniemy od Borów/Swornegacie
warto polecam Bory super - pogody życzę
_________________ O najlepszym towarzystwie mówi się, że rozmowa w nim poucza, a milczenie kształci.
Prawdę swą należy mówić głośno, nie schlebiając ani rzeczom, ani wypadkom, ani stosunkom, ani ideom.
Ostatnio zmieniony przez smok_wawelski 2020-11-03, 23:02, w całości zmieniany 1 raz
spoko spoko ziomek skromniś
wiem że z obrazkami trzeba trochę się potrudzić tym bardziej sie chwali
fakt faktem obrazki mówią czasem więcej niż pół strony opisu a mapki znakomicie to uzupełniają
_________________ O najlepszym towarzystwie mówi się, że rozmowa w nim poucza, a milczenie kształci.
Prawdę swą należy mówić głośno, nie schlebiając ani rzeczom, ani wypadkom, ani stosunkom, ani ideom.
Bardzo fajny obiekt - skrzyżowanie rzek a właściwie rzeczki i kanału Brdy
Mam gdzieś foty na kompie w domu. Po robocie postaram się podrzucić i Fojutowo i parę innych miejsc
Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-S plus Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2019 Piwa: 266/108 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2020-11-04, 19:38
Dzięki koledzy za miejscówki .. prawdę mówiąc to jest wyjazd-spontan bez przygotowania.. ma być kilka dni pogodnych więc padło na Kaszuby (grzyby to pretekst co by małżonka zaakceptowała kierunek) .Tereny piękne komplecik nie obrazisz się jak do twojego tematu wrzucę kilka fotek..
_________________ Ten kto żyje widzi dużo..ten kto podróżuje widzi więcej
-------------------------------------------------------------------------------
był Ducato 2,5 Burstner na próbę.. Pilote Explorateur715...zostało Carthago Chic-S plus
Robiąc mapkę przy okazji znalazło się tez trochę fotek sprzed lat Komplecik, takie samo pytanko - czy można dorzucić Ci tu fotki z innych kaszubskich miejsc ?
Dzięki - zrobi się
Myślę ze takie watki regionalne to dobry pomysł - ktoś kto wybiera sie w dany region fajnie jak będzie miał w 1 wątku cały przekrój danego regionu, pytałem bo moje nie bardzo rowerowe choć pewnie jakie kółko tez bym gdzie znalazł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum