|
|
|
Koło zapasowe to podstawa |
| Autor |
Wiadomość |
Piasek1
weteran
Twój sprzęt: W638 V230TD
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Lis 2020 Piwa: 30/25 Skąd: Piotrków Kujawski
|
Wysłany: 2021-01-06, 19:09
|
|
|
A propos opon:
dzisiaj pierwszy raz w mojej historii 4x4 zgarnęła mnie straż myśliwska, i to na "moich śmieciach" - za opony.
" | Cytat: | | Bo na takich agresywnych zazwyczaj kłusownicy jeżdżą | "
a mieli kilka zgłoszeń że ktoś takim właśnie autem niedzielami po chaszczach grasuje zatem pewnie kłusownik "Czujność" w narodzie nie ginie
Choć zgarnęła to za dużo powiedziane: ja dzikiem, oni ośką na zimówkach no mrugali za mną światłami to stanąłem myśląc co za patafiany się w takie wertepy zapuścili jeszcze na warszawskich blachach. Bodaj 2 lata temu ludzióf stamtąd Dusterem wyciągałem bo myśleli że to terenówka
Ale miło pogawędziliśmy, nie omieszkałem zapytać czy dadzą postrzelać i żeby tam w prawo nie wchodzili bo potrzaski na niedźwiedzie ktoś porozstawiał |
_________________ https://www.camperteam.pl...pic.php?t=36109 |
|
|
|
 |
Banan
Administrator LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE

Twój sprzęt: Rapido 972M MB 2.9 TD
Nazwa załogi: Bananki
Pomógł: 30 razy Dołączył: 09 Lis 2010 Piwa: 360/502 Skąd: Bolesławiec
|
Wysłany: 2021-01-06, 19:19
|
|
|
| rosomak napisał/a: | W chołdzie dla Oli za jej wyczyn - napisał Banan
....Banan - sprzedaj kampera , kup słownik ortograficzny, wstyd młodzi czytają a starym
miesza się w głowie. Pozdrawiam. |
Wtórny analfabetyzm...
Masz rację poprawiłem.
Edit:
Tak na marginesie, jak już zwracasz komuś uwagę w mało sympatyczny sposób, wypadałoby samemu być przynajmniej poprawnie piszącym. Przejrzałem Twoje posty i znalazłem trochę "kwiatków", o "ogonkach" nie wspomnę - bo jest różnica zrobić komuś łaskę, czy zrobić komuś "laske".
Zamiany kampera na słownik Ci nie proponuję, to Twoja sprawa
Pozdrawiam |
_________________ Pozdrawiam - Darek
 |
| Ostatnio zmieniony przez Banan 2021-01-06, 21:27, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Cyryl
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Piwa: 325/20 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2021-01-06, 20:04
|
|
|
| Piasek1 napisał/a: | | ...Choć zgarnęła to za dużo powiedziane: ja dzikiem, oni ośką na zimówkach... |
takim dzikiem?
Tractor_Dzik_A_24.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 6 raz(y) 230,97 KB |
|
|
 |
bert
weteran

Twój sprzęt: Iveco 4010 (4x4) Iveco 9016 (4x4) STAR (4x4)
|
Wysłany: 2021-01-06, 20:16
|
|
|
| Piasek1 napisał/a: | A propos opon:
dzisiaj pierwszy raz w mojej historii 4x4 zgarnęła mnie straż myśliwska, i to na "moich śmieciach" - za opony.
" | Cytat: | | Bo na takich agresywnych zazwyczaj kłusownicy jeżdżą | "
a mieli kilka zgłoszeń że ktoś takim właśnie autem niedzielami po chaszczach grasuje zatem pewnie kłusownik "Czujność" w narodzie nie ginie
Choć zgarnęła to za dużo powiedziane: ja dzikiem, oni ośką na zimówkach no mrugali za mną światłami to stanąłem myśląc co za patafiany się w takie wertepy zapuścili jeszcze na warszawskich blachach. Bodaj 2 lata temu ludzióf stamtąd Dusterem wyciągałem bo myśleli że to terenówka
Ale miło pogawędziliśmy, nie omieszkałem zapytać czy dadzą postrzelać i żeby tam w prawo nie wchodzili bo potrzaski na niedźwiedzie ktoś porozstawiał |
a co to za Twór "straż myśliwska"?
Coś nowego narodowego powołali czy co? |
_________________ Norbert J. Zbróg
świat w odsłonach różnych
https://jasawa.flog.pl/
Maraton wszystkich odcinków "Sąsiadów" nie jest tak wyniszczający dla mózgu jak to co się od...erdala w tym kraju. Karol Zbróg
 |
|
|
|
 |
Piasek1
weteran
Twój sprzęt: W638 V230TD
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Lis 2020 Piwa: 30/25 Skąd: Piotrków Kujawski
|
|
|
|
 |
bert
weteran

Twój sprzęt: Iveco 4010 (4x4) Iveco 9016 (4x4) STAR (4x4)
|
Wysłany: 2021-01-06, 21:36
|
|
|
| Piasek1 napisał/a: | | straż łowiecka... tak im chyba było. |
a tacy to owszem są i to nawet państwowi |
_________________ Norbert J. Zbróg
świat w odsłonach różnych
https://jasawa.flog.pl/
Maraton wszystkich odcinków "Sąsiadów" nie jest tak wyniszczający dla mózgu jak to co się od...erdala w tym kraju. Karol Zbróg
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|