|
|
|
Polska Narty 2020/2021 |
| Autor |
Wiadomość |
ZbigStan
Kombatant

Twój sprzęt: Frankia I 65 SD
Nazwa załogi: Taborygenii, fani Frani.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Gru 2013 Piwa: 1401/339 Skąd: Opole
|
Wysłany: 2021-03-02, 15:46
|
|
|
| LukF, Dobre podejście do środowiska. Coraz więcej kamperowców to robi. Wiele razy, a ostatnio w Grecji, zaczynałem pobyt od założenia rękawic i zebrania śmieci. Pozdrawiam. |
_________________ Grecja 2019
Normandia 2019
Czechy 2019
Narty, Włochy 2020 |
|
|
|
 |
JacekL
zaawansowany

Twój sprzęt: Malibu T 440 QB
|
Wysłany: 2021-03-02, 16:39
|
|
|
| Też chciałem to uprzątnąć, ale niestety makaron przymarzł do śniegu. Przydała by się łopata 🤔 |
_________________ Jacek |
|
|
|
 |
Diavolo
trochę już popisał

Twój sprzęt: Knaus Sky Traveller 600 DKG
|
Wysłany: 2021-03-03, 09:58
|
|
|
| ZbigStan napisał/a: | | LukF, Dobre podejście do środowiska. Coraz więcej kamperowców to robi. Wiele razy, a ostatnio w Grecji, zaczynałem pobyt od założenia rękawic i zebrania śmieci. Pozdrawiam. |
Też tak z pewnością będziemy robili. Na razie kampera jeszcze nie mamy, ale chwytaki już są i na razie z wypraw do lasu wracamy z workami pełnymi śmieci. Warto dać coś od siebie Matce Naturze, wyrobić w dzieciach szacunek dla otoczenia, a w przypadku kamperowania dodatkowo małymi krokami pracuje się na pozytywny wizerunek środowiska kamperowców (tudzież zrównoważenie negatywnego wizerunku, który budują ci, którym kultury osobistej brakuje). |
|
|
|
 |
drwoy
zaawansowany Woytek
Twój sprzęt: Knaus 650 Platinum Selection
Nazwa załogi: Kamperik
|
Wysłany: 2021-03-04, 22:46
|
|
|
| orkaaa napisał/a: | | Ja wybieram się w tamte okolice dopiero w następnym tygodniu. Jadę do Tylicza który znam ale nie wykluczam także Słotwin. Gdyby ktoś był w tamtych okolicach niech pisze. |
Ja się wybieram w najbliższą niedzielę. A Ty już po?
W zeszłym roku chyba byliśmy w tym samym czasie w Tyliczu. Ja stałem na głównym parkingu a Ty pod lasem. |
_________________ Pozdrawiam Woytek
------------------------------------------------
Wyższe wykształcenie może mieć każdy, podstawowe niekoniecznie. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|