|
|
Transit 2020 - montaż poduszek (umiejscownienie panela i kom |
Autor |
Wiadomość |
darek 61
Kombatant

Twój sprzęt: Jumper Odyssee 78
Nazwa załogi: Violetta Darek
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Mar 2009 Piwa: 146/103 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2021-04-10, 14:53
|
|
|
Andrzej 73 napisał/a: | Podsumowując uważam , że producenci kamperów zawieszenie pneumatyczne powinni oferować w standardzie. |
W takim razie każde podwozie typu widelec przeznaczone pod różne zabudowy których powierzchnia boczna jest większa od kamperowej,puste też nie jeżdżą,a na autostradach poopieprzają ile można,powinny być wyposażone w poduchy.A nie są ,ciekawe dlaczego? |
|
 |
Andrzej 73
Kombatant lawendowy

Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii
Pomógł: 34 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 275/77 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2021-04-10, 16:13
|
|
|
Nie wiem jak inne auta dostawcze , ale moje wszystkie dostawczaki z kontenerami meblowym mają poduchy i nie widze innego rozwiazania aby bylo lepsze. Myślę że to dobre porównanie, bo i kontenery trochę przypominają kampera , a i meble też sa zaladowane.
Jednak każdy ma prawo wyboru. |
_________________ Polub nas na facebooku https://www.facebook.com/MebleRenee |
|
|
|
 |
darek 61
Kombatant

Twój sprzęt: Jumper Odyssee 78
Nazwa załogi: Violetta Darek
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Mar 2009 Piwa: 146/103 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2021-04-11, 09:19
|
|
|
Andrzej 73 napisał/a: | Jednak każdy ma prawo wyboru. |
Tu nie chodzi o wybór tylko zastanawiam się dlaczego takie poduchy nie są montowane fabrycznie .Choćby na życzenie kupującego.A może są, tylko ja o tym nie wiem. |
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|