|
|
|
Kamper Van z blaszaka lub busa do mieszkania |
| Autor |
Wiadomość |
Andrzej 73
Kombatant lawendowy

Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii
Pomógł: 36 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 347/86 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2020-05-06, 10:17
|
|
|
| li napisał/a: | | Zasięgnełam jeszcze języka i wyszło |
| li napisał/a: | | podobno najlepszym kompromisem są półintegry,ale te raczej z kolei nie mają łużka nad szoferką, |
Mają nad stołem i to jest ich zaleta że nie musisz składać foteli przednich przed opuszczeniem łóżka. |
_________________ Polub nas na facebooku https://www.facebook.com/MebleRenee |
| |
|
|
|
 |
li
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Ducato 2,5 TDI
|
Wysłany: 2020-05-06, 21:11
|
|
|
| rakro1 napisał/a: | | P.S. Skuter do 125 cm na prawo jazdy kat.B można używać. |
Wiem, ale mój jest historyczny i ma 150 Ostatnio ktoś mi zwrócił uwagę, że w zasadzie pewnie mało któemu policjantowi przyjdzie do głowy sprawdzać jaką ma pojemność skuter, ale wiadomo... Zresztą póki co raczej opcja na coś mniejszego i lżejszego tj. rower elektryczny (albo hulajnoga elektryczna i rower całkiem zwykły) jest bardziej realna .
pozdrawiam |
|
|
|
 |
li
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2020-05-06, 21:13
|
|
|
| li napisał/a: | | podobno najlepszym kompromisem są półintegry,ale te raczej z kolei nie mają łużka nad szoferką, |
Mają nad stołem i to jest ich zaleta że nie musisz składać foteli przednich przed opuszczeniem łóżka.[/quote]
Naprawdę? Wszystkie rak mają? no ro muszę się im bliżej przyjżeć, dzięki! |
|
|
|
 |
andi at
Kombatant
Twój sprzęt: szukam H1L2
Pomógł: 15 razy Dołączył: 20 Lis 2008 Piwa: 80/37 Skąd: wieden
|
Wysłany: 2020-05-07, 11:50
|
|
|
| rakro1 napisał/a: | | P.S. Skuter do 125 cm na prawo jazdy kat.B można używać. |
U nas w Polsce. Europa prawo jazdy niestety musi być na motor |
| Ostatnio zmieniony przez andi at 2021-05-17, 15:21, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
li
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2021-05-17, 12:29
|
|
|
Cześć. Troche to trwało, ale w końcu znalazłam mój mobilny domek . Ma nawet dodatkowy pokój na pracownię, na czym bardzo mi zależało. Już po montażu solarów, teraz czas na ulepszenia (na razie wymieniłam na próbę prowadnice w szufladzie na kulkowe w pełnym wysuwie, teraz reszta szuflad czeka na ulepszenie , teraz zastanawiam się co zrobić żeby gniazda zapalniczkowe typu din zamienić w coś użytecznego.... Nie wiem dlaczego nie chce mi załączyć zdjęć z komórki, moze za duże? Dziękuję Wam za pomoc i zaangażowanie i mam nadzieję do zobaczenia na trasie
[img] https://drive.google.com/file/d/1fdDutzQTGN4qG-StBRO3wmv-InbT_O8H/view?usp=drivesdk [/img] |
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 255/624 Skąd: z głębokiego buszu
|
Wysłany: 2021-05-17, 14:40
|
|
|
Dostępu do zdjęć brak |
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|