Misio, jak zawsze niezawodny fotoreporter na spotkaniach CT
Heniu, jesteś w tej dziedzinie bardziej niezawodny, jak karabinek Kałasznikowa
Wielkie, wielkie podziękowania za to co robisz
Uściski dla MisioKotów
Twój sprzęt: Globe Traveller - Voyager
Nazwa załogi: MOKS Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Maj 2012 Piwa: 157/51 Skąd: Ostrowiec Św
Wysłany: 2021-09-23, 23:03
Pytacie czy w przyszłym roku odbędzie się kolejny Muzyczny Zlot Camperowych Dinozaurów???
Spieszę z odpowiedzią , że TAK !!!😃😃😃 .
Postaramy się znów Was zaskoczyć , dołożymy wszelkich starań by zadowolić Was , by to kolejne święto muzyki na długo utkwiło w Waszej pamięci😃😃😃😃.
Do zobaczenia za rok w JuraPark - Bałtowski Kompleks Turystyczny 😃😃😃😃
_________________ Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego,czego nie zrobiłeś,niż tego co zrobiłeś.Więc odwiąż liny,opuść bezpieczną przystań.Złap w żagle pomyślne wiatry.
Podróżuj,śnij,odkrywaj.
Mark Twain
Ostatnio zmieniony przez krzysieks 2021-09-24, 08:33, w całości zmieniany 1 raz
Twój sprzęt: Fiat Ducato automat-van
Wysłany: 2021-09-24, 12:15
Wpuszczona młodzież,darła się że chce piosenkę ;czerwony jak cegła;
Koledzy 60 plus domagali się piosenek ze swojej młodości a jako że zlot był dla ;dinozaurów;
to powinniśmy się tego klimatu trzymać.
Dziękuje Krzysztofowi za organizacje i wysypanie żwiru ja pierwszy raz ze zlotu wyjeżdżałem na wstecznym poganiany przez Integrę.
_________________ John & Tess
---
Turyści nie wiedzą gdzie byli, podróżnicy nie wiedzą gdzie będą.
Twój sprzęt: Globe Traveller - Voyager
Nazwa załogi: MOKS Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Maj 2012 Piwa: 157/51 Skąd: Ostrowiec Św
Wysłany: 2021-09-25, 22:30
John Wayne napisał/a:
Koledzy 60 plus domagali się piosenek ze swojej młodości a jako że zlot był dla ;dinozaurów;
to powinniśmy się tego klimatu trzymać.
Dziękuje Krzysztofowi za organizacje i wysypanie żwiru ja pierwszy raz ze zlotu wyjeżdżałem na wstecznym poganiany przez Integrę.
Fakt warunki wyjazdu były extremalne , ale wszystkim zlotowiczom udało się wyjechać .
Do zobaczenia za rok , miejmy nadzieję , że przy lepszej pogodzie
_________________ Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego,czego nie zrobiłeś,niż tego co zrobiłeś.Więc odwiąż liny,opuść bezpieczną przystań.Złap w żagle pomyślne wiatry.
Podróżuj,śnij,odkrywaj.
Mark Twain
Twój sprzęt: Hymer Eriba
Nazwa załogi: Kociaki
Wysłany: 2021-09-27, 00:34
Wielki Szacun Krzysiu za determinację w organizacji I Muzycznego Zlotu Camperowych Dinozaurów, zwłaszcza że aura nie rozpieszczała.
Piątkowe ognisko w muzycznej atmosferze stworzonej przez Krzysztofa, dało możliwość cichego nucenia znanych i lubianych ballad z lat naszej młodości. Dzięki Jerzyku za pomysł i realizację w zaproszeniu Krzysztofa.
Sobotni wyczekiwany koncert był dla nas niezapomnianym doznaniem muzycznym. Szkoda tylko że zbiegł się z wydarzeniem sportowym które (dla części zlotowiczów) trochę skomplikowało wieczorny harmonogram .
Za to wypychanie kamperów z błotka chyba Krzysiu "specjalnie zamówiłeś " , bo to będą Wszyscy pamiętać przez długie lata co zostało uwiecznione na zdjęciach przez naszego Misia i Tadzia.
No i ilu Kolegom jestem teraz wdzięczny za pomoc przy wypychaniu ? , a ilu ja wypychałem?
Myślę że przez kilka kolejnych spotkań będzie to rozstrzygane przy dobrym trunku.
_________________ Kicio
Lepiej żałować , że się coś zrobiło , niż żałować , że się nic nie zrobiło.
Twój sprzęt: Ape 50
Nazwa załogi: gryz3k Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Wrz 2010 Piwa: 564/303 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
Wysłany: 2021-09-27, 10:56
John Wayne napisał/a:
Koledzy 60 plus domagali się piosenek ze swojej młodości
Że Czerwony jak cegła to nie z młodości tych 60latków? Przecież ona powstała 36 lat temu.
60 - 36 = 24. Kurcze, taką 24 letnią staruszkę to bym nawet chciał.
Twój sprzęt: Fiat Ducato Toskana 1,9 TD
Nazwa załogi: MisioKot Pomogła: 5 razy Dołączyła: 07 Paź 2010 Piwa: 407/451 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2021-11-03, 07:34
Ciekawe zjawisko nastąpiło na tym zlocie, mianowicie słyszałam prośbę o zdjęcia pozlotowe, o tzw. relację. I to nastąpiło. Misio zrobił fotek dużo i zaprezentował na Forum, no i fajnie. Ale żeby choć słówko komentarza, zwykłe dziękuję, ale obejrzeć i nawet nie skomentować... Szkoda.
_________________ Pozdrawiamy - Danusia-Kotek i Henio-Misio
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1595/2326 Skąd: Otwock
Wysłany: 2021-11-03, 12:50
Czy znacie takie pola namiotowe gdzie właściciel wieczorami gra wam na gitarze i pięknie śpiewa ballady?
U Krzysia tak właśnie jest.
Oglądacie audycję live.
Jesteśmy razem z Jerzym Krajewskin ( forumowym Jerzykiem) i Sebastianem Klauzem (Polski Caravaning i Portal Mazury24).
To wtedy właśnie narodził się pomysł zlotu muzycznego o charakterze balladowo - turystycznym.
Ten przekaz na żywo przypominam po to by poznali Krzysztofa koledzy, którzy nie byli na zlocie.
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum