|
|
Grecja, kempingi w zatoce Kavalas, naprzeciwko wyspy Thasos. |
Autor |
Wiadomość |
Janusszr
Kombatant
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 90/89 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 2021-09-18, 12:07 Grecja, kempingi w zatoce Kavalas, naprzeciwko wyspy Thasos.
|
|
|
Macie może namiary na sprawdzone kempingi w zatoce Kavalas? Jesteśmy obecnie na kempingu Alexandros. Jest problem ze spuszczeniem pływadła na wodę.
Jeżeli ktoś coś może polecić, to bardzo proszę. |
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały. |
|
|
|
 |
romanden
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Fiat Ducato zabudowa Mizar 150
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2017 Piwa: 38/21 Skąd: Ukraina
|
Wysłany: 2021-09-21, 14:43
|
|
|
Napisałem o keampingu Aleksandros... ale tam jesteście...
Nieco dalej jest kemping Keramoti 40.854729, 24.694993
I ja byłem w kempingu (ale to nie ta zatoka) Natura
40.968610, 25.012880
Blizko Natury pamiętam jest na 100% dobry zjazd do wody
40.97025, 25.01702
https://www.google.com/ma...!7i13312!8i6656 |
|
|
|
|
 |
Janusszr
Kombatant
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 90/89 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 2021-09-21, 15:06
|
|
|
Jest sporo kempingów które chyba padły, bo zza zamkniętych bram i płotów, wygladaja jak po przejściu tornada. Są również nowe kempingi, które oferują usługi na wysokim poziomie. Ceny o połowę niższe niż nad polskim morzem czy na Mazurach. Stawiam z żoną pierwsze kroki w samodzielnych podrózach zagranicznych, to dlatego wybraliśmy ten rejon Grecji. Trochę płytsza woda . W przyszłym roku będzie zachodnie wybrzeże Grecji.
PS. Podaj na priv. adres gdzie wysłać Twój akumulator do roweru. Za tydzień wracamy. |
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|