Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomoc w zakupie
Autor Wiadomość
Monter 
stary wyga
www.dem.yt

Twój sprzęt: Ducato II '96 Hymer Swing C544 alkowa
Piwa: 31/26
Wysłany: 2021-12-24, 02:17   

Albo wada konstrukcyjna i się rozłaziło, po czym serwis lub właściciel sobie takie śrubki dołożył.

Postaw piwo autorowi tego posta

Robert-4 
stary wyga

Twój sprzęt: Burstner TravelVan T690
Piwa: 24/37
Wysłany: 2022-01-21, 20:34   

Witajcie,
znalazłem, obejrzałem, wynegocjowałem, przegadałem z kilkoma osobami, ale wydanie 200 tysi to dla mnie nie w kij dmuchał.
Może jest ktoś z Krakowa, kto w najbliższą niedzielę podjedzie ze mną na dokładniejsze oględziny. Niestety ze względu na pogodę w czwartek tylko obejrzałem, a w niedzielę klient ma go zalać wodą, przynieść butlę z gazem itp. i mam go obejrzeć dokładniej. A może ktoś już oglądał i sprawdzał wszystko?
https://www.otomoto.pl/of...e-ID6EdDTY.html

pozdrawiam
Robert

yamah 
weteran

Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-S plus
Piwa: 264/108
Wysłany: 2022-01-21, 21:19   

Robert-4 napisał/a:
Niestety ze względu na pogodę w czwartek tylko obejrzałem, a w niedzielę klient ma go zalać wodą, przynieść butlę z gazem itp. i mam go obejrzeć dokładniej. A może ktoś już oglądał i sprawdzał wszystko?

Sprzedający prowadzi warsztat-serwis samochodowy więc wszystko powinno być dopracowane :chytry ..nie mówiąc o oględzinach pod dachem :roll:

LukF 
Kombatant

Twój sprzęt: CARTHAGO MALIBU I 440 QB
Piwa: 570/435
Wysłany: 2022-01-21, 21:20   

Robert-4 napisał/a:
Witajcie,
znalazłem, obejrzałem, wynegocjowałem, przegadałem z kilkoma osobami, ale wydanie 200 tysi to dla mnie nie w kij dmuchał.
Może jest ktoś z Krakowa, kto w najbliższą niedzielę podjedzie ze mną na dokładniejsze oględziny. Niestety ze względu na pogodę w czwartek tylko obejrzałem, a w niedzielę klient ma go zalać wodą, przynieść butlę z gazem itp. i mam go obejrzeć dokładniej. A może ktoś już oglądał i sprawdzał wszystko?
https://www.otomoto.pl/of...e-ID6EdDTY.html

pozdrawiam
Robert

Nie krytykuję i pewnie nie będzie to miało dla Ciebie znaczenia: Travel Van w Burstnerze oznacza, że część mieszkalna jest WĘŻSZA niż w standardowym kamperze. No chyba, że jest Was kilkoro do jazdy i mieszkania- wtedy ma to znaczenie :bigok

Robert-4 
stary wyga

Twój sprzęt: Burstner TravelVan T690
Piwa: 24/37
Wysłany: 2022-01-21, 21:31   

Nie krytykuję i pewnie nie będzie to miało dla Ciebie znaczenia: Travel Van w Burstnerze oznacza, że część mieszkalna jest WĘŻSZA niż w standardowym kamperze. No chyba, że jest Was kilkoro do jazdy i mieszkania- wtedy ma to znaczenie :bigok [/quote]

LukF,
wiem że jest węższy - byłem w środku. Dla nas dwojga wystarczy, w więcej osób nie zamierzam podróżować.

pozdrawiam
R

Odpowiedz do tematu