|
|
demontaż deski rozdzielczej w Ducato I |
Autor |
Wiadomość |
margo
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2021-11-02, 20:39 demontaż deski rozdzielczej w Ducato I
|
|
|
Witam
Przeszukałem różne zakątki forum i nie znalazłem miejsca w którym mógłby zostać opisany sposób demontażu deski rozdzielczej w D1
Mnie zatrzymało coś przy suwakach nagrzewania/chłodzenia. Coś tam trzyma w środkowej części plastikowej maskownicy tych suwaków. Nie mam pomysłu jak do tego podejść a nie chce tego połamać.
Czy ktoś może demontował tą maskownice i może podpowiedzieć jak do tego podejść?
Z góry dziekuje. |
|
|
|
 |
tomekfff
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Hymer B534 1988
Nazwa załogi: Ravel.Travel
|
Wysłany: 2021-12-14, 16:04
|
|
|
Też jestem ciekaw. Daj znać jak ci się uda. |
|
|
|
 |
Sebastian_Wo
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter na Ducato 1.9td 1992
|
Wysłany: 2022-01-23, 17:19
|
|
|
Nie wiem, czy to jeszcze aktualne pytanie. Sam przymierzam się do demontażu i znalazłem taki film. Może komuś (też) pomoże.
https://youtu.be/HgMnIfwQHzw |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły Więcej szczegółów |
Wystawiono 1 piw(a): lepciak |
 |
lepciak
weteran
Twój sprzęt: FIAT Ducato 2,5TD Burstner
Nazwa załogi: lepciaki
Pomógł: 9 razy Dołączył: 14 Wrz 2008 Piwa: 61/39 Skąd: Gdańsk-Oliwa
|
Wysłany: 2022-01-24, 06:53
|
|
|
Sebastian_Wo napisał/a: | Nie wiem, czy to jeszcze aktualne pytanie. Sam przymierzam się do demontażu i znalazłem taki film. Może komuś (też) pomoże.
https://youtu.be/HgMnIfwQHzw | Pomogło. Mam wcześniejszy model kabiny, nawet bez rdzy i musiałem zdjąć tapcerkę przodu aby lakiernik zrobił swoje. Teraz chcę wymienić radio bo istniejący Blaupunkt zużył się mechanicznie przez używanie płyt CD i mam problem z jego demontażem gdyż ma samorobne zabezpieczenie antykradzieżowe. Żaden elektronik nie chciał się podjąc jego demontażu a ja przypomniałem sobie jak do radia podejść nie demolując całej kabiny. Dzięki za ppodpowiedź. |
_________________ lepciak
''A najwięcej do powiedzenia mają Ci, którzy przeważnie nic nie mają do powiedzenia''
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|