Kamper do 50 tyś |
Autor |
Wiadomość |
Foks
początkujący forumowicz

|
|
|
|
 |
Andrzej 73
Kombatant lawendowy

Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii
Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 331/84 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2022-02-01, 10:02
|
|
|
Jeśli układ odpowiada Waszej załodze to jedź oblukaj i powachaj kamperka w realu. Tego się nie sprawdzi przez ekran. |
_________________ Polub nas na facebooku https://www.facebook.com/MebleRenee |
|
|
|
 |
Kazik II
weteran
Twój sprzęt: Nobel Art alkowa na Ducato z 2008r.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Piwa: 90/8 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2022-02-01, 12:21
|
|
|
Burstnery z tamtych lat były bardzo solidnie wykonane. Poza tym fajne, trochę staroświeckie wnętrze - ale bardzo "domowe" i przytulne. Elektryczne szyby z tamtych lat? Może sam dorobił. Widać że właściciel urządzał kamperka dla siebie. Trochę masz daleko do tej Wieliczki - ale może ktoś Ci pomoże we wstępnych oględzinach. Jak nie ma jakichś poważnych wad to warto się zainteresować. |
|
|
|
 |
Foks
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2022-02-01, 12:43
|
|
|
Kazik II napisał/a: | Burstnery z tamtych lat były bardzo solidnie wykonane. Poza tym fajne, trochę staroświeckie wnętrze - ale bardzo "domowe" i przytulne. Elektryczne szyby z tamtych lat? Może sam dorobił. Widać że właściciel urządzał kamperka dla siebie. Trochę masz daleko do tej Wieliczki - ale może ktoś Ci pomoże we wstępnych oględzinach. Jak nie ma jakichś poważnych wad to warto się zainteresować. |
Rozmawiałem dziś z właścicielem czy jest jeszcze aktualna oferta , ktoś ma przyjechać na oględziny w sobotę, ja z racji odległości mogę też dopiero w weekend, nie chciałbym być pod presją drugiego kupującego lub odwrotnie dlatego mam prośbę do grupowiczów z okolicy Wieliczki. Jeżeli jest ktoś chętny z osób które mają swojego kampera i wiedzą na co zwrócić uwagę przy zakupie, mogliby podjechać i organoleptycznie zerknąć czy w środku nie ma wilgoci czy urządzenia typu lodówka , woda, ogrzewanie itp. są sprawne i czy ogólny stan jest OK, jak na swoje lata, będę wdzięczny ( rekompensata przewidziana ). Mogę wtedy puścić zaliczkę i spokojnie pojechać odebrać Kampera.
Dla zainteresowanych pomocą podaję swój nr telefonu
504280818 Andrzej
Pozdrawiam Foks |
|
|
|
 |
Foks
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2022-02-01, 15:06
|
|
|
Niestety ogłoszenie już nie auktualne właśnie dzwonił właściciel i poinformował o sprzedaży Kampera.
Zamykam wątek, chyba że są osoby chętne do sprzedaży lub znają taką osobę w moim budżecie.
Pozdrawiam
Foks |
|
|
|
|
 |
minimaniak
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Laika ecovip3009
|
Wysłany: 2022-02-01, 16:26
|
|
|
Ceny kosmiczne - za tyle kasy to 8 lat temu mozna bylo kupic Integre 15 letnia a teraz 30 letnia alkowe :D |
|
|
|
 |
Foks
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2022-02-01, 16:57
|
|
|
minimaniak napisał/a: | Ceny kosmiczne - za tyle kasy to 8 lat temu mozna bylo kupic Integre 15 letnia a teraz 30 letnia alkowe :D |
Niestety, co zrobić takie czasy , teraz na spokojnie znowu szukanie , wracając do wątku co myślicie o tym https://www.otomoto.pl/of...e-ID6EloIk.html
trochę daleko ale może się wybiorę w weekend jak będzie dostępny. |
|
|
|
 |
Andrzej 73
Kombatant lawendowy

Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii
Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 331/84 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2022-02-01, 18:50
|
|
|
Ten kamper był omawiany na forum. Ma słaby silnik , to pewne reszta do oględzin.
|
_________________ Polub nas na facebooku https://www.facebook.com/MebleRenee |
|
|
|
 |
Foks
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2022-02-01, 19:31
|
|
|
Andrzej 73 napisał/a: | Ten kamper był omawiany na forum. Ma słaby silnik , to pewne reszta do oględzin.
|
Dzieki za info ,właśnie prześledziłem wątek z tym kamperkiem, faktycznie silnik 1,9 ale TD , pamiętam czasy jak śmigałem felicją 1,3 zapakowaną w 3 osoby do Włoch + graty uczył pokory , ale przeglądając różne oferty w Polsce i za granicą dosyć często są te siniki |
|
|
|
 |
andi at
Kombatant
Twój sprzęt: szukam H1L2
Pomógł: 15 razy Dołączył: 20 Lis 2008 Piwa: 80/38 Skąd: wieden
|
Wysłany: 2022-02-01, 22:44
|
|
|
Zastanów się nad blaszanką i samemu coś zrobić .Wiesz co masz .Kupisz zgniłka i tragedia . A tak sama radość z budowy |
|
|
|
 |
Foks
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2022-02-02, 17:17
|
|
|
andi at napisał/a: | Zastanów się nad blaszanką i samemu coś zrobić .Wiesz co masz .Kupisz zgniłka i tragedia . A tak sama radość z budowy |
Myślałem o tym , niestety 2+2 gdzie dzieciaki są już duże to w vanie jest trochę za ciasno, ale jak dobrze wszystko się ułoży to jutro śmigam obejrzeć alkowę z trochę naciągniętym budżecie i jak oględziny wyjdą ok wracam na kołach |
|
|
|
 |
Foks
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2022-02-03, 17:38
|
|
|
Mam i Ja, dziś sprawa została sfinalizowana
image3.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 30 raz(y) 145,36 KB |
|
|
|
|
|
 |
jacek2214
zaawansowany
Nazwa załogi: sadza
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sie 2021 Piwa: 4/2 Skąd: czluchow
|
Wysłany: 2022-02-03, 18:10
|
|
|
Niech Wam słuzy,szerokosci. |
_________________ Anita i Jacek |
|
|
|
 |
Robert-4
stary wyga
Twój sprzęt: Burstner TravelVan T690
|
Wysłany: 2022-02-03, 22:31
|
|
|
Foks napisał/a: | Mam i Ja, dziś sprawa została sfinalizowana |
Super. Teraz jesteś z nami:)
Wrzuć zdjęcia ze środka, ale ........... szkoda, że nie napisałeś przed zakupem o swoich potrzebach. Może uniknąłbyś wielu błędów. Ja pomimo długiego życia w przyczepie ich nie uniknąłem
Powodzenia o może się kiedyś spotkamy
pozdrawiam
R |
_________________ Pozdrawiam
Robert |
|
|
|
 |
Foks
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2022-02-04, 10:21
|
|
|
Robert-4 napisał/a: | Foks napisał/a: | Mam i Ja, dziś sprawa została sfinalizowana |
Super. Teraz jesteś z nami:)
Wrzuć zdjęcia ze środka, ale ........... szkoda, że nie napisałeś przed zakupem o swoich potrzebach. Może uniknąłbyś wielu błędów. Ja pomimo długiego życia w przyczepie ich nie uniknąłem
Powodzenia o może się kiedyś spotkamy
pozdrawiam
R |
Kamper wczoraj po zakupie wylądował u zaprzyjaźnionego mechanika na wymianę rozrządu i dodatkowy przegląd więc własnych zdjęć nie mam , ale mogę kilka wrzucić z ogłoszenia.
Układ moim zdaniem jak na kamperka z tamtych lat ciekawy.
Co do spotkania, z miłą chęcią, jak tylko kamperek wróci z naprawy pewnie zaczniemy kompletowanie akcesoriów i na początek weekendy po Polsce.
image23.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 11 raz(y) 97,96 KB |
image8.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 4 raz(y) 90,7 KB |
image6.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 4 raz(y) 50,9 KB |