|
|
|
Kamper do 50 tyś |
| Autor |
Wiadomość |
Banan
Administrator LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE

Twój sprzęt: Rapido 972M MB 2.9 TD
Nazwa załogi: Bananki
Pomógł: 30 razy Dołączył: 09 Lis 2010 Piwa: 364/498 Skąd: Bolesławiec
|
Wysłany: 2022-02-04, 11:23
|
|
|
Foks, no to gratulacje, niech się kula
Zakładaj nowy temat, tam gdzie się chwalimy |
_________________ Pozdrawiam - Darek
 |
| |
|
|
|
 |
Robert-4
stary wyga
Twój sprzęt: Burstner TravelVan T690
|
Wysłany: 2022-02-04, 11:31
|
|
|
|
_________________ Pozdrawiam
Robert |
|
|
|
 |
Kazik II
weteran
Twój sprzęt: Nobel Art alkowa na Ducato z 2008r.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Piwa: 103/8 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2022-02-04, 12:20
|
|
|
Gratuluję Bardzo fajna zabudowa. Podobają mi się te rozsuwane okna - chyba była robiona na rynek francuski, zauważyłem że takie okna tam stosowano. Z tymi oknami to prawie same plusy. Można zostawić uchylone podczas jazdy i nie ma problemu z wiecznie szwankującymi podpórkami na zatrzaski. Tyle że w czasie deszczu trzeba zamykać. Ale w tym fordzie podczas jazdy z żoną nie pogadasz za dużo . Miałem to wiem. Ale za to jest to niezawodna maszyna. Polecam tylko sprawdzić niezbyt udany mechanizm opuszczania koła zapasowego. |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły Więcej szczegółów |
Wystawiono 1 piw(a): Foks |
 |
Foks
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2022-02-04, 14:16
|
|
|
| Banan napisał/a: | Foks, no to gratulacje, niech się kula
Zakładaj nowy temat, tam gdzie się chwalimy |
Dzięki, jak tylko odbiorę od mechanika będę się chwalił i pytał o różne dodatki |
|
|
|
 |
Foks
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2022-02-04, 14:24
|
|
|
| Kazik II napisał/a: | Gratuluję Bardzo fajna zabudowa. Podobają mi się te rozsuwane okna - chyba była robiona na rynek francuski, zauważyłem że takie okna tam stosowano. Z tymi oknami to prawie same plusy. Można zostawić uchylone podczas jazdy i nie ma problemu z wiecznie szwankującymi podpórkami na zatrzaski. Tyle że w czasie deszczu trzeba zamykać. Ale w tym fordzie podczas jazdy z żoną nie pogadasz za dużo . Miałem to wiem. Ale za to jest to niezawodna maszyna. Polecam tylko sprawdzić niezbyt udany mechanizm opuszczania koła zapasowego. |
Jeżeli dobrze pamiętam kamper pochodzi ze Szwajcarii , kabina kierowcy jest wygłuszona może jakoś się dogadamy .
Co do zapasu faktycznie muszę to sprawdzić i zakonserwować, piwko dla ciebie za celną uwagę. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|