|
|
|
Wakacje nad Bałtykiem - Skowronki. |
| Autor |
Wiadomość |
Dudus
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2009-07-03, 11:50 Wakacje nad Bałtykiem - Skowronki.
|
|
|
Witam wszystkich po raz pierwszy
Chciałbym spytać czy ktoś z szanownego forum był lub przejeżdżał koło Skowronek, miejscowości nadmorskiej w okolicach Kątów Rybackich ?
Chciałbym wiedzieć czy są tam jakieś fajne campingi do pobiwakowania ?
Moja panna suszy mi głowę wakacjami ze swego dzieciństwa kiedy to tato na plażę niósł fotelik, grabki, wiatrołap i ją na baranda
Podobno była tam szeroka plaża, odludna i czysta a grajdoł jaki zrobili na początku wakacji służył im nienaruszony do ostatniego dnia. Mieszkali w ośrodku wczasowym PKZtów (pracownie konserwacji zabytków) tj. domkach campingowych a do plaży było jakieś 15 min drogi.
Bardzo proszę o jakieś nawet znikome wiadomości bo urlop za miesiąc a tu jeszcze nic nie zaplanowane ! |
|
|
|
 |
roger
Kombatant

Twój sprzęt: TABBERT FFB Classic 570
Nazwa załogi: ROGER-y
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Sty 2009 Piwa: 42/38 Skąd: W-wa & Lubuskie
|
Wysłany: 2009-07-03, 13:39
|
|
|
Łoj w samych skowronkach jest jeden ośrodek od strony morza ..... ale tam są tylko domki nie ma campingu . Tak generalnie tam praktycznie oprócz tego właśnie ośrodka i 2-3 chałup to nic nie ma ( no sa oczywiscie skowronki - naprawde )
Radzę zastanowić się nad innymi lokalizacjami:
1. Stegna
2. Między Skowronkami a Krynicą po lewej mniej więcej w połowie drogi jest camping .... ale nigdy tam nie stałem
3. Krynica Morska - kilka campingów
4. Piaski - totalny spokój
Ja osobiście polecam Krynicę camping na Marynarzy 2 praktycznie nad samym morzem, z dala od miasta (jakieś 2km spacerkiem przez las), super sanitariaty, sklep i możliwość wyżywienia na miejscu, kulturalne towarzystwo, duży zamknięty leśny teren, ceny normalne. |
_________________ rkw1968@tlen.pl
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ˙˙˙ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ
 |
| Ostatnio zmieniony przez roger 2009-07-03, 14:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
roger
Kombatant

|
|
|
|
 |
waldi
stary wyga

Twój sprzęt: Fiat Dukato FFB 560 EUROPA
Nazwa załogi: grawalki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Mar 2009 Piwa: 5/1 Skąd: Poznan
|
Wysłany: 2009-07-03, 19:47
|
|
|
Ja cię też witam poraz pierwszy |
|
|
|
 |
Dudus
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2009-07-04, 08:41
|
|
|
| roger napisał/a: | | Ja osobiście polecam Krynicę camping na Marynarzy 2 praktycznie nad samym morzem (...) |
Dzięki za szybką reakcję !!
A z psem też można się tam udać ?
Mamy takiego narwanego wyżła Fridę, wiecie taki klasyczny przykład ADHD
Trudno jej zrobić zdjęcie ... hmm, może tu będzie ją lepiej widać
Trzecia próba na pewno będzie udana
Frida jest naszą towarzyszką pieszych i rowerowych wycieczek, ciekawe jak sprawdzi się w camperze. Pewnie będzie trzeba robić częstsze postoje aby pies nie nabawił się choroby lokomocyjnej. Wybierał się ktoś z Was na wakacje z psem? |
|
|
|
 |
roger
Kombatant

|
Wysłany: 2009-07-05, 17:46
|
|
|
bez problemu i bez dodatkowych opłat właściciele maja 2 dogi i bokserkę , duzo ludzi odpoczywa tam z czworonogami ...... |
_________________ rkw1968@tlen.pl
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ˙˙˙ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|