|
|
Norwegia po raz drugi. |
Autor |
Wiadomość |
Bartek-Ayer
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Pilote G740 r.prod 2013
Nazwa załogi: Slice of Life
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Gru 2007 Piwa: 1/1 Skąd: Konstancin-Jeziorna
|
Wysłany: 2009-07-06, 11:41 Norwegia po raz drugi.
|
|
|
Miło mi poinformować wszystkich forumowiczów, że w najbliższą sobotę jadę na trzy tygodnie do mojej kochanej Norwegii.
Zeszłoroczny objazd okazał sie zbyt mały na poznanie całego kraju i w tym roku robi Norwegię jeszcze raz.
Trasa Karlskrona, Oslo, Lilehamer, i potem szybciutko na Lofoty i tam przyjamniej kilka dni powolnej włóczęgi, powrót przez Trondheim, na skos do Bergen i dalej zobaczymy.
Mam nadzieję, że obejdzie się bez awarii, a pogoda okaże się przyjemniejsza jak w Polsce.
Pozdrawiam
Bartek |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2335 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2009-07-06, 12:31
|
|
|
Bartku, życzymy Ci pięknej podróży. Będzie to na pewno fajna włóczęga i tylko trzymać będziemy kciuki za kamperka. Żeby przejechał bezawaryjnie.
Jeśli uda się czasami wejść na forum to prosimy o parę słów i fotek, a jeśli nie, to przynajmniej SMS lub MMS ze zdjątkiem. Umieścimy Twe wieści na forum.
Powodzenia. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
WHITEandRED [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-07-06, 14:17
|
|
|
|
Ostatnio zmieniony przez WHITEandRED 2015-07-24, 23:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
chris
zaawansowany

Twój sprzęt: aktualnie namiot
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Gru 2008 Piwa: 3/1 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2009-07-06, 18:32
|
|
|
Bartek, my też wyruszamy podobną trasą. Ale na Lofoty chcemy dotrzeć jak skończą się tam już białe noce i będzie można zobaczyć wschód i zachód słońca. Poprzednim razem jak byłem brakowało mi tego. Słoneczko snuło się nad horyzontem i nie było tej dramatycznej chwili zejścia pod horyzont. Pierwszy taki moment to 21 lipca - wschód 0.34 - zachód 23.45. Tydzień później - 28 lipca - wschód 1.34 - zachód - 22.15. Dane dla Narvik-u. Nie namawiam do zmiany planów. Tylko taki fakt. Sam jestem ciekaw jak to będzie. |
|
|
|
 |
Pawcio
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam
Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/471 Skąd: z Nienacka
|
Wysłany: 2009-07-08, 21:09
|
|
|
Bartku dzięki za pomoc. Teraz my trzymamy za Was kciuki za pomyślną podróż i same pozytywne przygody. Lofoty są piękne. Zazdroszczę Wam tych 'kilku dni' na wyspach. Szkoda, że znajdują się tak daleko. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|