Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Norwegia po raz drugi.
Autor Wiadomość
Bartek-Ayer 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Fiat Pilote G740 r.prod 2013
Nazwa załogi: Slice of Life
Piwa: 1/1
Wysłany: 2009-07-06, 11:41   Norwegia po raz drugi.

Miło mi poinformować wszystkich forumowiczów, że w najbliższą sobotę jadę na trzy tygodnie do mojej kochanej Norwegii.

Zeszłoroczny objazd okazał sie zbyt mały na poznanie całego kraju i w tym roku robi Norwegię jeszcze raz.

Trasa Karlskrona, Oslo, Lilehamer, i potem szybciutko na Lofoty i tam przyjamniej kilka dni powolnej włóczęgi, powrót przez Trondheim, na skos do Bergen i dalej zobaczymy.

Mam nadzieję, że obejdzie się bez awarii, a pogoda okaże się przyjemniejsza jak w Polsce.

Pozdrawiam

Bartek
Postaw piwo autorowi tego posta

Tadeusz 
Administrator
CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Piwa: 1602/2335
Wysłany: 2009-07-06, 12:31   

Bartku, życzymy Ci pięknej podróży. Będzie to na pewno fajna włóczęga i tylko trzymać będziemy kciuki za kamperka. Żeby przejechał bezawaryjnie.
Jeśli uda się czasami wejść na forum to prosimy o parę słów i fotek, a jeśli nie, to przynajmniej SMS lub MMS ze zdjątkiem. Umieścimy Twe wieści na forum.

Powodzenia. :wyszczerzony: :spoko

WHITEandRED
[Usunięty]

Wysłany: 2009-07-06, 14:17   

:spoko
Ostatnio zmieniony przez WHITEandRED 2015-07-24, 23:20, w całości zmieniany 1 raz  

chris 
zaawansowany

Twój sprzęt: aktualnie namiot
Piwa: 3/1
Wysłany: 2009-07-06, 18:32   

Bartek, my też wyruszamy podobną trasą. Ale na Lofoty chcemy dotrzeć jak skończą się tam już białe noce i będzie można zobaczyć wschód i zachód słońca. Poprzednim razem jak byłem brakowało mi tego. Słoneczko snuło się nad horyzontem i nie było tej dramatycznej chwili zejścia pod horyzont. Pierwszy taki moment to 21 lipca - wschód 0.34 - zachód 23.45. Tydzień później - 28 lipca - wschód 1.34 - zachód - 22.15. Dane dla Narvik-u. Nie namawiam do zmiany planów. Tylko taki fakt. Sam jestem ciekaw jak to będzie.

Pawcio 
Kombatant

Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam
Piwa: 141/471
Wysłany: 2009-07-08, 21:09   

Bartku dzięki za pomoc. Teraz my trzymamy za Was kciuki za pomyślną podróż i same pozytywne przygody. :bigok Lofoty są piękne. Zazdroszczę Wam tych 'kilku dni' na wyspach. Szkoda, że znajdują się tak daleko. :spoko

Odpowiedz do tematu