|
|
Pozdrowienia z Lofotów |
Autor |
Wiadomość |
jolka.g
trochę już popisał
Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter
Nazwa załogi: Jola & Jano
Dołączyła: 23 Sty 2019 Postawił 4 piw(a) Skąd: Gilowice (Żywiec)
|
|
|
|
 |
Robert-4
stary wyga
Twój sprzęt: Burstner TravelVan T690
|
Wysłany: 2022-06-18, 16:30 Re: Pozdrowienia z Lofotów
|
|
|
jolka.g napisał/a: | https://www.facebook.com/100000222183658/posts/pfbid037s9FmbPVFkckXofobusc4pMSQxTdRSZRXNZfLmXYpxBx58K5tDLfULM6M8gcr4tQl/ |
No to się minęliśmy - przedwczoraj przepłynąłem do Bodo.
Gdybyście sie wybierali tym promem to widziałem przykrą sytuację. Brom Bodo - Moskenes do największych nie należy i upychają tam jak wszędzie.
Stałem pierwszy i widziałem jak wypuszczali z promu, a pierwsza stała alkowa. Zamiast puścić środkowy pas kazali im jechać i rozpruli całą alkowę o wystający z boku element takiej "antresoli" dla osobówek. Na ten prom wjeżdża się jedną, a wyjeżdża drugą stroną. Obsługa ustawiła alkowę wzdłuż antresoli, ale nikt nie pomyślał, że do wyjazdu się nie zmieści. Czytałem wcześniej swoją rezerwację i bardzo się dziwiłem jak zobaczyłem info, ze nie odpowiadają za uszkodzenia, kradzieże, nawet śmierć.
Po tym obrazku zrozumiałem dlaczego. Kamper był na szwajcarskich numerach - do domu daleko, a pewnie to nie był koniec ich podróży, albo nie miał nim być.
pozdrawiam
R |
_________________ Pozdrawiam
Robert |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|