|
|
Kraje bałtyckie info |
Autor |
Wiadomość |
remi
trochę już popisał
Twój sprzęt: Rapido 9090DF
Nazwa załogi: MIR
|
Wysłany: 2022-07-30, 10:47 Kraje bałtyckie info
|
|
|
Witam .Za parę dni wyjazd w tym kierunku .Czy ktoś z kolegów był tam z wędkami bo mam problem z wykupem zezwolenia .Może ktoś to przerabiał.Wiem że wszystko jest w internecie ale na stronie estońskiej problem z konfiguracją danych obywatela. Drugie pytanie -czy w tym regionie można trafić na wagę.O viniety to aż się boję zapytać bo z postu o nich to dwie prawdy - i tak i nie.Auto 3.5 DMC org. kamp. |
|
|
|
 |
stef
zaawansowany

Twój sprzęt: Kamper Hymer BR 598
|
Wysłany: 2022-08-10, 21:46
|
|
|
Co do wagi to tak jak u nas... jak jest na Litwie akcja ważenia busów to ważą, stacjonarnych wag nie zauważyłem.
Do do winiet. To na Litwie do 3.5 nie są wymagane. Co do Łotwy to chyba nikt tego nie wie... w Estonii tez nie są wymagane. |
_________________ Załoga: Agnieszka, Stefan oraz Piotuś i Gabrysia.
Sprzęt: było: Xsara picasso 1.8 LPG + KIP 42TTZ; i cudowny T4 EuroSky 550
Jest Hymer BR 544
Zdjęcia z wypraw i nie tylko: http://mojuaz.com |
|
|
|
 |
Janusszr
Kombatant
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 90/89 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 2022-08-10, 22:10
|
|
|
Przejeżdżałem w czerwcu br. przez Litwę, Łotwę, Estonię. Zero wag, policji. Winiety nie obowiązują. |
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały. |
|
|
|
 |
JaWa
Kombatant Pierwsza "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Fiat Ducato Roller Team Granduca
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 367/234 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2022-08-11, 11:56
|
|
|
Na szczęście, jak dotąd to jeszcze normalne kraje. W Estonii, jak w Norwegii. Masz mnóstwo atrakcyjnych, darmowych miejsc, z wiatami, grillem, codziennie uzupełnianym drewnem na grilla, kosze na śmieci i sławojki. |
_________________ Wanda i Jacek Kutno
-------------------------------------------
www.youtube.com/@JacekKropidlowskikutno/videos
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|