|
|
Otwarty przez: krzysieks 2022-10-17, 15:11 |
Zlot w Winnicy Sandomierskiej. |
Autor |
Wiadomość |
Robert-4
stary wyga
Twój sprzęt: Burstner TravelVan T690
|
Wysłany: 2022-10-18, 20:30
|
|
|
Panowie,
też żałuję, że wcześniej nie wiedziałem (wino lubię), choć akurat wtedy i tak byłem w Bieszczadach, ale żeby taką awanturę robić? |
_________________ Pozdrawiam
Robert |
|
|
|
 |
Bim
Kombatant Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 134/101 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 2022-10-18, 20:35
|
|
|
No dobra wyjaśnię bo widzę że słowo klikane jest trudne w interpretacji
Pierwsza część tyczy się Komplet ..cika
Druga Ciebie
I tak to pójdzie w ściek CT |
|
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2022-10-19, 12:19
|
|
|
Ze zdjęć zlotowych rozpoznałem tylko kilka osób z Ct. Widać wiele ciekawych momentów, do których należy zaliczyc tę atrakcyjną blondynkę eksponowaną przez Misia. |
|
|
|
 |
krzysieks
weteran
Twój sprzęt: Globe Traveller - Voyager
Nazwa załogi: MOKS
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Maj 2012 Piwa: 157/51 Skąd: Ostrowiec Św
|
Wysłany: 2022-10-19, 13:10
|
|
|
zbyszekwoj napisał/a: | Ze zdjęć zlotowych rozpoznałem tylko kilka osób z Ct. Widać wiele ciekawych momentów, do których należy zaliczyc tę atrakcyjną blondynkę eksponowaną przez Misia. |
Może pora Zbysiu wyjść z ukrycia i wpaść na jakiś zlot CT , poznać nowych ludzi...pochwalić się z bycia światowcem
Pozdrawiam Was serdecznie.
Krzysiek. |
_________________ Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego,czego nie zrobiłeś,niż tego co zrobiłeś.Więc odwiąż liny,opuść bezpieczną przystań.Złap w żagle pomyślne wiatry.
Podróżuj,śnij,odkrywaj.
Mark Twain
 |
|
|
|
 |
maciejstraus
doświadczony pisarz Maciek Straus
Twój sprzęt: VW Grand California 600
|
Wysłany: 2022-10-19, 15:39
|
|
|
Robert-4 napisał/a: | Panowie,
też żałuję, że wcześniej nie wiedziałem (wino lubię), choć akurat wtedy i tak byłem w Bieszczadach, ale żeby taką awanturę robić? |
Ja też przeoczyłem tą informację a z przyjemnością bym wziął udział ale o dziwo ja mam pretensję do samego siebie |
_________________ Historia zakupu i 4 lat jazdy VW Grand California 600
 |
|
|
|
 |
gryz3k
Kombatant
Twój sprzęt: Ape 50
Nazwa załogi: gryz3k
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Wrz 2010 Piwa: 564/303 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2022-10-19, 17:44
|
|
|
maciejstraus napisał/a: | ale o dziwo ja mam pretensję do samego siebie |
To nie częste w dzisiejszych czasach... |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2022-10-20, 12:04
|
|
|
krzysieks napisał/a: | zbyszekwoj napisał/a: | Ze zdjęć zlotowych rozpoznałem tylko kilka osób z Ct. Widać wiele ciekawych momentów, do których należy zaliczyc tę atrakcyjną blondynkę eksponowaną przez Misia. |
Może pora Zbysiu wyjść z ukrycia i wpaść na jakiś zlot CT , poznać nowych ludzi...pochwalić się z bycia światowcem
Krzysiek. |
Krzysiu , niestety starzejemy sie i na zloty juz nie mamy kondycji do biesiadowania Nasze zloty 70+ to przeważnie na termalach wegierskich. No i zimowanie pod palmami, to przywilej emerytów obiecany przez pierwszego prezydenta. Twoje zloty przyjemnie oglada sie nawet na zdjęciach. Pozdrawiamy równiez serdecznie. |
|
|
|
 |
krzysieks
weteran
Twój sprzęt: Globe Traveller - Voyager
Nazwa załogi: MOKS
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Maj 2012 Piwa: 157/51 Skąd: Ostrowiec Św
|
Wysłany: 2022-10-20, 13:16
|
|
|
zbyszekwoj napisał/a: | krzysieks napisał/a: | zbyszekwoj napisał/a: | Ze zdjęć zlotowych rozpoznałem tylko kilka osób z Ct. Widać wiele ciekawych momentów, do których należy zaliczyc tę atrakcyjną blondynkę eksponowaną przez Misia. |
Krzysiek. |
Krzysiu , niestety starzejemy sie i na zloty juz nie mamy kondycji do biesiadowania Nasze zloty 70+ to przeważnie na termalach wegierskich. No i zimowanie pod palmami, to przywilej emerytów obiecany przez pierwszego prezydenta. Twoje zloty przyjemnie oglada sie nawet na zdjęciach. Pozdrawiamy równiez serdecznie. |
Zloty CT w zamysle nie są tylko biesiadą. Jest wiele ważniejszych atrakcji niż biesiadowanie. Są imprezy dla Rodzin ale i dla starszych. Zapraszam na zlot Muzyczny czy do Winnicy Sandomierskiej. Każdy coś znajdzie dla siebie.
Pozdrawiam Krysię i Ciebie |
_________________ Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego,czego nie zrobiłeś,niż tego co zrobiłeś.Więc odwiąż liny,opuść bezpieczną przystań.Złap w żagle pomyślne wiatry.
Podróżuj,śnij,odkrywaj.
Mark Twain
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|