|
|
CHORWACJA 12-19 WRZESIEŃ |
Autor |
Wiadomość |
Marek i Dorota
trochę już popisał
Twój sprzęt: DUCATO 08r Dethleffs Adventage
Nazwa załogi: GROSZKI
|
Wysłany: 2009-07-20, 09:29 CHORWACJA 12-19 WRZESIEŃ
|
|
|
WITAM
PLANUJĘ WYJAZD 12-19 WRZEŚNIA, NIE MAM SPRECYZOWANYCH PLANÓW CO DO MIEJSCA DOCELOWEGO. MOŻE BĘDZIE KTOŚ SIĘ WYBIERAŁ W TYM CZASIE TO SIĘ PRZYŁĄCZY . W KUPIE RAŹNIEJ JAK TO SIE MÓWI. JEDZIEMY Z ŻONĄ OBOJE 31 LAT I CÓRKA 5 LAT NO I MOŻE NASZ PIESEK BERNEŃCZYK. POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
Marek i Dorota
trochę już popisał
Twój sprzęt: DUCATO 08r Dethleffs Adventage
Nazwa załogi: GROSZKI
|
Wysłany: 2009-09-01, 11:23
|
|
|
TIMOT napisał/a: | Pewnie, że raźniej.
My na razie szukamy naszego wymarzonego domku na kółkach. Nasz poprzedni kamperek właśnie wczoraj wjechał do Hiszpanii.
Jak coś kupimy w sierpniu lub na początku września, to na 100% ruszamy też na Chorwację. Jest wielu zainteresowanych tym kierunkiem. Pytanie tylko jak z terminem.
Pozdrawiamy serdecznie z Poznania |
Wyczytałem że już maci enowe cacko więc wyjazd już chyba zaplanowany. Z tego co sie orietuję to chyba wyruszacie coś koło 6-7 września i czy macie sprecyzowany cel a może objazdówka? Jeżeli w jedno miejsce to może spotkamy się gdzieś na kempingu? Narazie nie wiemy czy wyjedziemy ale zrobię wszystko aby wyjechać.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
ML
zaawansowany

Twój sprzęt: Buerstner Levanto A574
|
Wysłany: 2009-09-01, 16:32 Re: CHORWACJA 12-19 WRZESIEŃ
|
|
|
Marek i Dorota napisał/a: | WITAM
PLANUJĘ WYJAZD 12-19 WRZEŚNIA, NIE MAM SPRECYZOWANYCH PLANÓW |
To przyjedźcie na zlot nad Miedwiem, zobaczycie wtedy jak może być fantastycznie
Pozdrowienia. |
_________________ To tylko MATRIX ...
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|