|
|
Pasy bezpieczństwa - przeróbka |
Autor |
Wiadomość |
Lolo
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2023-03-09, 13:47 Pasy bezpieczństwa - przeróbka
|
|
|
Witam,
przeszukałem forum w interesującym mnie temacie jednak nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie:
Czy istniej możliwość dorobienia mocowania na słupku, tak aby pasy były 3-punktowe? U siebie mam tylko biodrowe, które są zainstalowane fabrycznie do stalowej konstrukcji znajdującej się pod siedziskiem. Widziałem w wielu zabudowach, że pasy są montowane do stalowego słupka po środku siedziska. Czy ktoś może już coś takiego robił w swoim kamperze? Od razu dodam że nie interesują mnie patenty z przekręcaniem pasów do płyty meblowej
Jeżeli temat był już gdzieś opisany będę wdzięczny za informację. |
|
|
|
 |
LukF
Kombatant

Twój sprzęt: CARTHAGO MALIBU I 440 QB
Pomógł: 11 razy Dołączył: 31 Sty 2017 Piwa: 483/396 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 2023-03-09, 16:00
|
|
|
Kampery fabryczne mają homologowany stelaż do pasów 3-punktowych o które pytasz. Ważne: taki stelaż jest mocowany potężnymi śrubami przez podłogę kampera do ramy pojazdu. Stelaż możesz sobie kupić. Cena nowego nie pamiętam, ale jest drogo, kilka tysięcy PLN.
Szukaj używek na alledrogo lub olx. Produkuje np. Aguti.
Screenshot_20230309_155836_Samsung Internet.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 6 raz(y) 546,99 KB |
Screenshot_20230309_155857_Samsung Internet.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 6 raz(y) 311,94 KB |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|