|
|
termy siarkowe |
Autor |
Wiadomość |
chris_66
weteran
Twój sprzęt: kamper
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Cze 2007 Piwa: 16/36 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 2023-06-04, 23:54
|
|
|
jarsta0001 napisał/a: | To się zastanawiam bo chcemy pojechać na 5 dni, chcę zacząć od Zsory no i myślałem aby jeszcze może jedno lub dwa miejsca odwiedzić. Może sobie ten Budapeszcz teraz odpuścić i zrobić inne termy? Nie mam jeszcze wyczycia bo moze to jedno Zsory też będzie dość i nie ma co kombinować i szukać dodatkowych term. |
nastawiasz się na moczenie d00py czy inne aktywności też wchodzą w grę ? |
_________________ Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu. |
|
|
|
 |
jarsta0001
zaawansowany

Twój sprzęt: Rapido i86
Nazwa załogi: buchalterzy
|
Wysłany: 2023-06-05, 09:18
|
|
|
chris_66 napisał/a: | nastawiasz się na moczenie d00py czy inne aktywności też wchodzą w grę ? |
Jeszcze biorę rowery więc ciekawe trasy rowerowe są pożądane. |
|
|
|
 |
JaWa
Kombatant Pierwsza "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Fiat Ducato Roller Team Granduca
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 367/234 Skąd: Kutno
|
|
|
|
 |
chris_66
weteran
|
Wysłany: 2023-06-06, 23:18
|
|
|
jarsta0001 napisał/a: | chris_66 napisał/a: | nastawiasz się na moczenie d00py czy inne aktywności też wchodzą w grę ? |
Jeszcze biorę rowery więc ciekawe trasy rowerowe są pożądane. |
to okolice tokaju możesz brać pod uwagę,
rower w budapeszcie to udręka, niby infrastuktura jest i rozbudowują, ale ścisłe centrum zakaz, reszta za daleko rowerem a za blisko ruszać auto |
_________________ Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu. |
|
|
|
 |
jarsta0001
zaawansowany

Twój sprzęt: Rapido i86
Nazwa załogi: buchalterzy
|
Wysłany: 2023-06-11, 21:23
|
|
|
JaWa i chris_66 dziękuję za podpowiedzi.
Dzień przed wyjazdem sprawdziłem pogodę i na norweskiej pogodzie (zazwyczaj uzywam) pokazywało cały weekend deszcz więc odpuściłem sobie. Okazało się że jedyna w miarę pewna słoneczna pogoda ma być na morzem. No więc Swinoujście i kamping Relax zaliczony. Wasze cenne uwagi wykorzystam bo w czerwcu chcę te terminy sprawdzić. |
|
|
|
 |
chris_66
weteran
|
Wysłany: 2023-06-11, 23:34
|
|
|
jarsta0001 napisał/a: | JaWa i chris_66 dziękuję za podpowiedzi.
Dzień przed wyjazdem sprawdziłem pogodę i na norweskiej pogodzie (zazwyczaj uzywam) pokazywało cały weekend deszcz więc odpuściłem sobie. Okazało się że jedyna w miarę pewna słoneczna pogoda ma być na morzem. No więc Swinoujście i kamping Relax zaliczony. Wasze cenne uwagi wykorzystam bo w czerwcu chcę te terminy sprawdzić. |
jakby coś to pytaj |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|