Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Piwa: 325/20 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2022-04-02, 09:11
wcześniejsze 14 minut i 59 minut, dla kogoś kto ma 20-30 lat to może nie szkoda marnować czas, ale w pewnym wieku zdaję sobie sprawę, że masz już ograniczony czas, to te 73 minuty oglądania znaczy 73 minut mniej kamperowania, grania w siatkówkę, oglądania fajnego filmu, normalnego życia.
można, ale po co?
oglądaliśmy z żoną film CODA, ostatnio nagrodzony oskarem.
fajnie, że ci którzy nagradzają widzą nie tylko filmy z cyklu łupu-cupu, oparte na efektach specjalnych, bajek o ratowaniu świata za pomocą pięści i pistoletu, ale zauważają też filmy traktujące o poważnych, choć bardzo prostych rzeczach.
Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G. Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 227/190 Skąd: Jaworzno/Oslo
Wysłany: 2022-12-22, 16:51
Byłem 2 dni temu.
Odbiór pozytywny. To film z ekologicznym przesłaniem więc jak najbardziej trafia w mój światopogląd.
Czytałem recenzje, które są średnie. Podobno słaby scenariusz. 🤔
Jeśli więc ktoś oczekuje Jamesa Bonda albo Siedem z zawiłą logiką, to niech idzie na Listy do M 😉
Nazwa załogi: Załoga G. Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 227/190 Skąd: Jaworzno/Oslo
Wysłany: 2023-02-17, 13:19
Polecam, jeśli ktoś lubi Tarantinowskie klimaty.
Wszyscy po kolei giną a nikt nie wie jakim cudem. No może nie wszyscy.
Bradzio, starzejący się, ale nadal w dobrej formie 😉
Wysłany: 2023-08-08, 14:12
Byłem tydzień temu na Mission: Impossible – Dead Reckoning.
I powiem, że Tom trzyma fason.
Akcja toczy się wartko, dużo się dzieje i ponad dwu i pół godzinny film wcale się nie nuży.
Zaliczam się do tych 94%, którym film się podobał 😉
Jedyny , wg mnie mankament, widać, że Tom jest tu i ówdzie obstrzykniety botoxem. 🥴
Ale to chyba już znak naszych czasów ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum