W sumie juz nic, podejrzalem na zdjeciach od LukF'a, i twoich starych i nowszych. Jak skoncze wysle ci ten egzemplarz do przetestowania.
Jak bedziesz chcial.
Ale ja mam teraz ramkee bez rowka, ta półeczkę jak twoj szwagier, powinno byc to samo. Natomiast ty masz chyba ramke ta najstarszą.... To obawiam sie bedziesz misial zmienic na nowszą... Jesli bedziesz chcial nowe dolne mocowanie. ...
W sumie groszowe sprawy.
R
opnia jest jak dupa - każdy ma swoją
"immposible" is not a fact - it is an opinion
voice weteran Nie licz dni, spraw by to dni się liczyły
Twój sprzęt: Pilote G650 Essentiel
Nazwa załogi: Voice_Band Pomógł: 5 razy Dołączył: 02 Gru 2012 Piwa: 20/21 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 2024-01-12, 19:13
decumanus napisał/a:
Jak skoncze wysle ci ten egzemplarz do przetestowania.
Jak bedziesz chcial.
R
Oczywiście, że jestem chętny.
Ta ramka którą montowałem szwagrowi fajna ale ta góra -co pisałem, że jest za cieńka latem powyginało ja od słońca. jest fala dunaju.
_________________ Wczoraj to historia, jutro to tajemnica, a dzisiaj to dar, datego mówi się o tym the present. – Alan Alexander Milne
o to ciekawe, zasadniczo ta osłonka nie miała podparcia, bo była projektowana pod taką ramkę jak ty masz, a nie szwagier.
U mnie nic nie powyginało... może oklejenie działało jak pierzynka... ale też nie byłem na południu Europy...
W nowej odsłonie ta osłonka będzie niezintegrowana, więc jakby powyginało, to wydrukujemy z innego materiału... ale zrobię ją też grubszą... bo tam musiała się dopasować do powierzchni, a tu będzie samonośna.
mam teraz też drukarkę żywiczną, może by tam nawet weszła ta osłonka... wydrukowana z czarnego jest plug&play, ale nie wiem jak z wytrzymałością na ciepło
R
Chociaż w sumie to byliśmy w piekarniku w 2022.... Nie dotarlismy do Włoch bo bylo za ciepło... W Austrii sie gotowaliamy... W Słowenii chowalismy na przeleczach. Szwagier ma polintegre? My mamy dobrze zaizolowana blaszanke.... Ale moze slonce w grecji pokonaloby nasza ramke....
Foto by się przydalo...
R
SmartSelect_20240122_183924_Gallery.jpg Final countdown, wyglada jak ta wyżej,ale krawedz jest dopasowana. Jutro o tej porze, jak bozia da, glowna czesc bedzie gotowa do montazu. Szybkie oklejenie i tyle w temacie. Komplet drukuje sie 30 + 11 h.
Ferdig
Troche trzeba trzeba uporzadkowac kable i nie wywiercilem jeszcze dziury na bolec z tylu, wygina troche ten szary plastik wewnatrz deski.
Ale jest ok.
Mozna wydrukować daszek z ABS zeby sie nie pofalowal, chociaz nie ma gdzie poplynac bo nie dosc ze gruby to jeszcze ściśle przylega do reszty konsoli.
R
Ja założyłem TO i chwalę. Oprócz pokręteł ma wszystko a nawet więcej. Własna karta SIM, może być routerem, WI-FI, Android, AndroidAuto bezprzewodowo, Spotify, GoogleMaps, Yanosik, kamera cofania, druga kamera skierowana na spust wody, park4night, dowolna nawigacja na Android, dowolne apki... , przeglądarka internetowa, Bluetooth. Nie obsługuje niestety Netflixa, ale video z własnego dysku lub USB jest. Model M400 4GB RAM, 64 GB HDD i procesor 8x 1,6GHz. Nic nie zacina, działa płynnie i szybko. Prosty montaż. Nie mam sterowania w kierownicy, ale obsługuje i to.
Nagrywa ci wideo z tylnej kamery? Pytam bo mam w alfie chinczyka px5, i w 2021 spowodowałem małą kolizję cofając i okazało się że wsteczny się nie nagrywa. Dodatkowa kamera( osobno kupiona ) na usb nagrywa przód.
Dodam że kolizja była nie z mojej winy bo koleś wyprzedził na podwójnej ciągłej o pasach żeby znaleźć się za mną jadąc pod prąd... Ale nie miałem czasu na policje a nagrania właśnie nie miałem.
R
Ja mam, podłączoną do biegu wstecznego. Nie nagrywam ani tyłu ani przodu. Przy pomocy
aplikacji na Androida można urządzić wszystko nawet podglądać kamerę z domu na ekranie radia.
Istotna wiadomosc dla posiadaczy starszych Chińczyków na androidzie.
Kilka (ze 3) lat temu testowalem w alfie - bez powodzenia - aplikacje Head Unit Reloaded, wowczas ja wywalało.
Teraz dziala!!!!
Na razie tylko podlaczylem po kablu usb, ale z tą aplikacją dość parszywe radio, na ktorym nawet automapa odmawiala wspolpracy (wawalało ją), mam Android Auto!!!!
Wg autorów działa nawet bezprzewodowo.
Polecam przetestować.
R
Lepsze jest wrogiem dobrego....
Wydaje mi sie ze tucon gra naturalniej, czysciej... Sam nie wiem...
Ale ten MA POWER!!! Kupilem do tego taki śmieszny wzmacniacz za 120.. niby z dsp... Ma tam 2 potencjometry i... dziala...na ucho dziala...
Ale zobaczymy jak bedzie obsługiwać wszystko co trzeba...
Android auto juz chyba mniej potrzebny bedzie.
A kupilem bo zaczalem sluchac youtuberów w podróży... Niby moge puszczac na telefonie, ale podlaczony do radia tel sie slabo ładuje, 3 razy mi sie w podrozy wylaczyl... I ciagle mi ktos wiadomości wysyłał zatrzyujac tego yt, a zeby go ootem wlaczyc trzeba telefon obslugiwac... A na austradzie to średni pomysł...
Zobaczymy...
Ale power ma...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum