Twój sprzęt: Dethleffs Trend I 7057 Pomógł: 17 razy Dołączył: 22 Sty 2012 Piwa: 273/209 Skąd: Dębica
Wysłany: 2024-01-28, 18:56
Super to robisz. Droga, tak w fotelu do oglądania przepiękna ale nie wiem, czy chciałbym nią jechać. Nawet jako pasażer. Ty masz fajnie bo wszyscy ustępują ci drogi. Niemal wszyscy.
I nawet jak nie ma przejazdu to, że jest okazuje się.
Za żmiję brawo, niestety pamiętaj, że są pod ochroną i powinieneś delikatnie ją złapać i wywieźć w bezpieczne miejsce.
Piękna Grecja i jeszcze tyle do zwiedzenia
Dziękujemy. Wiadomo, że jak nie piszesz to jest na tyle fajnie, że nie ma kiedy.
Widziałem na pierwszej fotce, że odwiedziłeś moją rodzinkę
_________________ Pozdrawiam - Darek
izola [Usunięty]
Wysłany: 2024-01-29, 18:38
Cytat:
rakro1 napisał/a:
Autor wątku zaginął w akcji ...?
Yamah:
Jestem..jestem tylko że leń i dlatego brak fotek..ale jest światełko jak obiecał banan więc będą hurtem
Juz sie cieszę na tą nową erę... To będzie voll wypas, a ile czasu zostanie na dalsze leniuchowanie! 🤪
Na wsparcie się należy
Super podróżpodroz i relacja👍
Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-S plus Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2019 Piwa: 264/108 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2024-02-03, 10:38
Dziękuję wszystkim za ..z tym zimowaniem to tak..wahaliśmy się Grecja lub Hiszpania w tej drugiej jest mnóstwo pięknych miejsc które można zwiedzać..miasteczka wymalowane i wyczyszczone jak w muzeum jednak szukanie miejscówek gdzie "mogę" stanąć a nie gdzie "chcę" oraz perspektywa stania w szpalerach ściśniętych kamperów i bieganie z bańkami po wodę przechyliła szalę Co prawda nie zarzekam się ale na razie Grecja jest w moim przekonaniu takim (jeszcze) "wolnym światem".
Dobra..nie będę zanudzał gdyż muszę (jak ja nie lubię tego określenia) odwiedzić w Polsce stomatologa
i decyzja zapadła do powolnego powrotu
Wstępujemy do miasta na targ z zamiarem nocowania w tym mieście..większość stoi w porcie na betonie jednak jak to ja wiecznie coś tam wymyśle i proponuję miejscówkę z panoramą na miasto..wraz z romantyczna kolacją (przekonałem żonę) tylko że nie przewidziałem finału (powrotu) ..dalej oczywiście moczenie w Termopilach i Karcag. Na granicach luźno bez żadnego przeszukania..miałem trochę obaw bo oczywiście małżonka z garażu zrobiła roślinny ogród
Kto zgadnie jakie to miasto ? stawiam ..a miejscówki nie polecam ze względu na drogę dla mniej doświadczonych kierowców oraz długich kamperów
at 08.03.37.jpeg
Plik ściągnięto 14 raz(y) 103,76 KB
-03 at 08.03.37.jpeg
Plik ściągnięto 14 raz(y) 107,25 KB
WhatsApp 8.50.47.jpeg
Plik ściągnięto 32 raz(y) 492,38 KB
WhatsApp Ima3.38.jpeg
Plik ściągnięto 13 raz(y) 601,09 KB
-03 at 08.03.38.jpeg
Plik ściągnięto 17 raz(y) 595,73 KB
WhatsApp Ima.03.39.jpeg
Plik ściągnięto 38 raz(y) 713,79 KB
WhatsA03.38.jpeg
Plik ściągnięto 19 raz(y) 396,48 KB
WhatsApp Image 208.03.38.jpeg
Plik ściągnięto 14 raz(y) 391,17 KB
_________________ Ten kto żyje widzi dużo..ten kto podróżuje widzi więcej
-------------------------------------------------------------------------------
był Ducato 2,5 Burstner na próbę.. Pilote Explorateur715...zostało Carthago Chic-S plus
Twój sprzęt: Dethleffs Trend I 7057 Pomógł: 17 razy Dołączył: 22 Sty 2012 Piwa: 273/209 Skąd: Dębica
Wysłany: 2024-02-03, 11:25
Świetnie to robisz. Droga straszna. Zadziwiające, że zechciałeś dla nas specjalnie ( ) tam wjechać. I ta muza przerażająca ...
Nafplio ?
Wracajcie szczęśliwie. I kolejny wniosek na przyszłość aby zębów nie zabierać z sobą na tak długie wyjazdy
Zachwyciłem się Portugalią - to zasługa Izoli ale i Szejka, który w swej łaskawości przesyła mi zdjęcia z odpoczynku w tym pięknym kraju. Odpoczywa nie kamperowo więc zapewne nie podzieli się fotkami z Wami. A szkoda
Twój sprzęt: CARTHAGO T 40 CHIC 2,8 JTD
Nazwa załogi: LECH i GRAŻYNA Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Lip 2007 Piwa: 23/192 Skąd: Radom
Wysłany: 2024-02-05, 17:07
Boguś ale jesteś szalony, przecież to są ścieżki dla rowerów! Ale Marzanna ma z tobą podróż pełną wrażeń i atrakcji , jak tam ciśnienie? Mnie od oglądania filmików rośnie....
Twój sprzęt: Boxer L2H2 Pössl 2015
Nazwa załogi: Dorota & Jacek
Wysłany: 2024-02-08, 14:31
[quote="yamah"] (...) wstąpiliśmy na piwo do "umarłej" tawerny
Oliwa w Elai po 9€ za litr (....) /quote]
Gdzie jest dokładnie ta tawerna? Jakoś nigdy do niej nie trafiłem, choć sporo się szwendałem po okolicy.
A w listopadzie oliwa jeszcze była po 8 (już z nowych zbiorów).
Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-S plus Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2019 Piwa: 264/108 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2024-02-09, 07:28
przemo.d napisał/a:
Nauplion
Wygrałeś ..Rafał za II miejsce też otrzyma a w realu gdzieś na trasie i najprawdopodobniej w Grecji,znając jego zamiłowanie do tego kraju ..chociaż sikać nie trzeba do butelki a kupki w torebkę jak w H.. Jacek L. "umarłą" masz tu tylko że piwa nie serwują https://maps.app.goo.gl/QNEhf5XQYHcDQ94w5
A z tą drogą to cóż pomimo tego zjazdu to warto było dla takiego widoku a przecież o to chodzi w naszych podróżach aby odwiedzać takie miejsca..choćby na chwilę a wspomnienia pozostają na lata
Dziękuję serdecznie wszystkim za wspólną podróż (choć skróconą) na pewno do nie których miejsc będziemy chcieli wrócić bo warto i jak zawsze pozostaje niedosyt zostało jeszcze masę pięknych (subiektywnie) zdjęć i filmów z drona ale te ograniczenia w wstawianiu.. ..może następnym razem Banan obiecał
_________________ Ten kto żyje widzi dużo..ten kto podróżuje widzi więcej
-------------------------------------------------------------------------------
był Ducato 2,5 Burstner na próbę.. Pilote Explorateur715...zostało Carthago Chic-S plus
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum