|
|
Grecja 2024 |
Autor |
Wiadomość |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant
Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 356/400 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2024-02-24, 16:01
|
|
|
Pakujemy sie może jutro czyli niedziela uda sie wyjechac a jak nie to poniedziałek.Grecja termale i Nafplio oraz Metana,plaża Metamorfozi i odkryte termale na południu Metany tak by nie jechac ich wysokimi górami i serpentynami po płw.Metana.
Jeżeli będzie relacja to na Faceboku,a jest tylu kolegów kórzy umieja a nie nauczyli mnie to beda wklejac foty z fejsa na Camper Team.Pozdrawiamy może ktoś bedzie w rejonie Nafplio lub Termopilach |
Ostatnio zmieniony przez Barbara i Zbigniew Muzyk 2024-02-24, 17:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant
|
Wysłany: 2024-02-24, 16:06
|
|
|
PAWELEK!!!! w kwietniu jesteśmy w rejonie,Nafplio,
i Kiveri,Epidavros,nie jedziemy na Peloponez bo nam sie nie chce daleko,tu są piekne miejsca,wody termalne i to nam wystarczy,zapraszamy |
|
|
|
|
orkaaa
weteran
Twój sprzęt: Chausson 627 GA
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Otrzymał 50 piw(a) Skąd: kielce
|
Wysłany: 2024-02-24, 16:30
|
|
|
Dzięki Rako - z wodą to wiem jak sobie radzić te same patenty stosuje w Polsce raz to nawet do straży pożarnej pojechałem bo kto jak kto ale oni wodę mają zawsze.
Gorzej z WC bo u nas też kiepsko z infrastrukturą. Na autostradzie to nie ma problemu ale już gdzieś na plaży ??? Stąd moje pytanie jak ktoś jedzie na kilka miesięcy to musi mieć patenty. |
|
|
|
|
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant
|
Wysłany: 2024-02-24, 17:09
|
|
|
PATENTY rozum Ci podyktyje,przecież nie wylejesz na plaży,rozglądniesz sie i coś znajdziesz tak by było ok.
Ktos zadał pytanie jak nas znaleźć na Faaceboku Piszę i wklejam foty z dwóh telefonów:
Barbara Muzyk,oraz Zbigniew Muzyk,koledzy,Camper Reisen, A.627,Spax,znają seniorów Muzyków i koleżeńsko wklejają na CT ,ale może nie zawsze zechcą,jak sie spotykamy to tyle różnych przyjemności że nie ma czasu na naukę,mnie Barbary,bo ja jestem na fejsie 2 telefonów,a Muzyk jest najlepszym kierowcą kampera i towarzyszem podróży,nawet jego telefon odbieram ja,niektórzy sie śmieja sekretarkaa pana Muzyka |
|
|
|
|
|
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant
|
Wysłany: 2024-02-24, 17:34
|
|
|
Tak nam nie idzie pakowanie że chyba nie uda sie niedziela 25 luty, a poniedziałek.Niedziela dlatego że z moich obserwacji wynika że w niedziele nie jadą tiry i wogóle jest mniejszy ruch na drogach,a nie jedziemy autostrada,WYJATEK AUTOSTRADA, SERBIA-MACEDONIA |
|
|
|
|
andrzej627
Kombatant
Twój sprzęt: VW T6 204KM DSG7 4MOTION Stylevan Equinox II
Nazwa załogi: Stylevanek
Pomógł: 5 razy Dołączył: 20 Lip 2015 Piwa: 345/156 Skąd: Francja
|
Wysłany: 2024-02-24, 23:05 Re: Grecja 2024
|
|
|
Komplecik napisał/a: | większość grekofanów tydzień albo dłużej jedzie do Grecji |
Nie wszyscy. Jeśli Basia wyruszy w poniedziałek, to w Grecji będzie już w środę. |
_________________ Andrzej
Filmy z moich podróży
Mój profil na Facebooku
|
|
|
|
|
yamah
weteran
Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-S plus
Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2019 Piwa: 265/109 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 2024-02-25, 13:18
|
|
|
orkaaa napisał/a: | Stąd moje pytanie jak ktoś jedzie na kilka miesięcy to musi mieć patenty. |
Zawsze możesz podpatrzeć u Niemców,Francuzów w każdym bądź razie nie ma "butelkowania" lub "torebkowania" jak w niektórych hiszpańskich miejscówkach |
_________________ Ten kto żyje widzi dużo..ten kto podróżuje widzi więcej
-------------------------------------------------------------------------------
był Ducato 2,5 Burstner na próbę.. Pilote Explorateur715...zostało Carthago Chic-S plus
|
|
|
|
|
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant
|
Wysłany: 2024-03-01, 21:53
|
|
|
Na drugim tel.mam 4 strony wpisów,nie mam już śłow na te elektronikę???? |
|
|
|
|
pawelek
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Fiat Ducato III, Weisberg Imperiale V
Nazwa załogi: Paweł, Zosia
|
Wysłany: 2024-03-04, 09:25
|
|
|
Barbara i Zbigniew Muzyk napisał/a: | PAWELEK!!!! w kwietniu jesteśmy w rejonie,Nafplio,
i Kiveri,Epidavros,nie jedziemy na Peloponez bo nam sie nie chce daleko,tu są piekne miejsca,wody termalne i to nam wystarczy,zapraszamy |
OK, nie omieszkam sie odezwać jak będę w okolicach. Planuje wyjazd ok połowy kwietnia. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|